RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 28 Kasım 2017, Salı 10:30:47 tarihnde eklendi. 474 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Suhum’da Yangın!

“SUHUM” SÜPER MARKETİ BU GECE YANARAK KULLANILAMAZ HALE GELDİ, HASAR BÜYÜK!
Suhum’da Yangın!
28/11/2017. Suhum. 28 Kasım. Abhazya – İnform. Çeviri: Fatih Atan (A’tanba - Тванба). Abhazya Cumhuriyeti Başşehri Suhum’un, Eshba caddesinde bulunan başşehrin en büyük alışveriş merkezi “Suhum”da bu gece çıkan yangında büyük bir hasar meydana geldi. 
 
Acil Durumlar Bakanlığı Basın Servisi tarafından yapılan açıklamaya göre, “Suhum” Alışveriş Merkezi’nde ki yangın ASİ 02:00 sıralarında meydana geldi. Görgü tanıkları tarafından 02:10 sıralarında itfaiyeye yapılan ihbar sonucunda ekipler tarafından müdahale edildi. Binanın 2. Katında çıkan yangın, Suhum ve Gulripsh Bölgesi itfaye ekipleri ve alışveriş merkezi çalışnalarının müdahalesi sonucu söndürüldü. (Görgü tanıklarının bildirdiğine göre, yangın 2. Kata bulunan çocuk reyonunun bulunduğu yerde başladı, çevrede bulunan insanlar evlerinden çıkarak yangına müdahalede bulundular – Abhazyam.com) 
 
“Suhum” alışveriş Merkezindeki yangın yaklaşık 200 metrekarelik bir alanı etkiledi. Yangının çıkış nedeni ile ilgili olarak soruşturma başlatıldı.Herhangi bir kimsenin yaralanmadığı yangın maddi hasara yol açtı. Sosyal medyadaki görgü tanıkları, 2. Katta bulunan çocuk kafelerinde başlayan yangın aşağıda bulunan “A-Burger” kafeyi de etkiledi. 
 
Bundan bir ay önce yine “Suhum” alışveriş Merkezinin yakınlarında bulunan “Varenichnaya Khata” adlı restoran yanmıştı. 
 
Kaynak: www.abkhazinform.com
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.