RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 15 Kasım 2017, Çarşamba 18:31:23 tarihnde eklendi. 1936 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abısta, Sezonu Açıyor!

ABHAZ - KAFKAS DİASPORASI TİYATRO TOPLULUĞU "ABISTA" 2017 - 2018 SEZONU'NU KOCAELİ'NDE AÇIYOR.
Abısta, Sezonu Açıyor!
15/11/2017. Antalya. 15 kasım. Abhazyam.com. Fatih Atan. (Atanba - Тванба). Abhaz - Kafkas Diasporası Gençleri tarafından 2016 yılında kurulan, ABISTA Tiyatro Topluluğu, Kafkas göçünü anlatan, "YUVA - Bir Eve Dönüş Hikayesi" adlı müzkal - dram tiyartro oyununu, yeni sezonda sahneye koyuyor. 
 
Türkiye'nin değerli tiyatro oyuncu ve yönetmenlerinden olan Ayla Algan'ın Süpervizörlüğünde ve Nazlı Başaran yönetmenliğinde, oyuncular: Anıl Zafer, Atakan Şurdum Avcı, Ender Azın, Ergül Miray Şahin, Ferah Benan Zafer, Khibla Atan, Pelin Habiçoğlu ve Sercan Toksöz, Çocuk Oyuncular: Azra Aş, Apsuana Zeynep Çelikçi, Berra Atasoy, Ahmet Perit Özdil, Ömer Kanşav Özdil, Jan Buluşan, Koray Candan, Berkay Candan tarafından oluşturulan ABISTA Tiyatro Topluluğu ilk oyunları olan YUVA - Bir Eve Dönüş Hikayesi'ni, 24 Mayıs 2016 akşamı, Akla - Kara Tiyatrosu'nda sundu. 
 
2017 - 2018 Sezonuna, Janset Özgür'ü de aralarına katarak açılış yapan ABISTA Tiyatro Topluluğu,  "YUVA - Bir Eve Dönüş Hikayesi" adlı tiyatro oyunlarını, Kocaeli Kafkas Diasporası ve tiyatro severlerin karşısında sunacaklar.
 
ABISTA Tiyatro Topluluğu, 19 Kasım 2017 Pazar günü, Saat: 20:00'de Süleyman Demirel Kültür Merkezi (Yahya Kaptan) Akasyalar Cad. No: 41050. İzmit merkezinde Yuva - Bir Eve Dönüş Hikayesi adlı oyunlarını sunacaklar. 
 
Kocaeli - Kafkas Diasporasına ve Tiyatro severlere, bu başarılı oyunu mutlaka seyretmelerini ve seyretmekten de memnun kalacaklarını hatırlatmak isteriz. 
 
Abhazyam.com olarak ABISTA Tiyatro topluluğuna 2017 - 2018 Tiyatro Sezonunda ve "YUVA - Bir Eve Dönüş Hikayesi" adlı oyunlarında başarılar dileriz. 
 
www.abhazyam.com  

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.