RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 28 Ekim 2017, Cumartesi 09:28:21 tarihnde eklendi. 1540 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Rusya, Abhaz - Kafkas Diasporası Dostluk Gecesi

ABHAZ - KAFKAS DİASPORASI, RUSYA FEDERASYONU İSTANBUL BAŞKONSOLOSLUĞU’NUN DÜZENLEMİŞ OLDUĞU DOSTLUK RESEPSİYONUNDA BULUŞTU.
Rusya, Abhaz - Kafkas Diasporası Dostluk Gecesi

28/10/2017. İstanbul. 28 Ekim. Abhazyam.com. Rusya Federasyonu Başkonsolosu Andrey Podelyshev ve eşi Darina Podelysheva tarafından 27 Ekim Cuma akşamı, İstanbul Başkonsolosluğunda, Abhaz - Kafkas Diasporası ile tanışmak amacı ile Dostluk Gecesi düzenlendi.

 

Dostluk gecesine, Abhaz Dernekleri Federasyonu, İstanbul Abhaz Derneği, Kocaeli Abhaz Derneği, Sakarya Abhaz Derneği, Adıge, Oset, Dağıstan Dernekleri yöneticileri, Abhazyam.com Genel Yayın Yönetmeni Fatih Atan ve geniş bir davetli topluluğu katıldı.

 

Açılış konuşmasını yapan Rusya Federasyonu İstanbul Başkonsolosu, Andrey Podolyshev, konuşmasında, Rusya ve Türkiye arasında var olan dayanışmanın, Kafkas Diasporası ile daha da güçleneceğini, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in buna çok önem verdiğini, Rusya ve Türkiye yönetimleri arasında özellikle, Suriye olayları nedeniyle son dönemde olumlu ilişkilerin sürdürüldüğünü söyledi.

 

Podolyshev, ayrıca Abhaz - Kafkas Diasporası temsilcilerine, Dostluk Gecesini onurlandırmalarından dolayı teşekkürlerini belirterek, dostlukların baki kalması dileklerini iletti.

 

Abhazyam.com Genel Yayın Sorumlusu Fatih Atan, resepsiyon sırasında Rusya Büyükelçisi Andrey Podlyshev’e ve Müsteşar Dimitry Evdokimov’a son yayınlamış olduğu “Suriye’deki Abhaz – Adıge Diasporası” adlı kitabını hediye etti.

 

www.abhazyam.com  


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.