RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 26 Ekim 2017, Perşembe 13:07:01 tarihnde eklendi. 785 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Vladislav Ardzınba’dan, Kabardey Halkına!

26 EKİM 1992 – VLADİSLAV ARDZINBA’DAN KABARDEY HALKINA “BİZLER AYNI AİLE AĞACININ DALLARIYIZ, ARAMIZI HİÇBİR MUSİBET BOZAMAZ!”
Vladislav Ardzınba’dan, Kabardey Halkına!

26/10/2017. Sputnik Abhazya. 26 Ekim. Çeviri: Fatih Atan (A’tanba – Тванба). 14 Ağustos 2017 Tarihinde, Sputnik Abhazya tarafından 1992 – 1993 Abhazya Kurtuluş Savaşı’nı anlatacak olan “413 Gün” adlı proje Vladislav Ardzınba’nın Kabardey Halkına seslenişi ile başladı.

 

26 Ekim 1992 – Abhazya Cumhuriyeti Devleti Yüksek konsey Başkanı Vladislav Ardzınba’nın Kabardey Halkına Seslenişi:

 

“ Sevgili kardeşlerimiz, bu karmaşık ve dramatik dönemde, sizleri bütün kalbimizle kutluyoruz. Bizler, sizlerin Abhazya’nın kalben yaralı ve zor döneminde, soylu bir halkın parçası olarak, cesur ve gerçek bir biçimde vermiş olduğunuz desteği asla unutmayacağız. Gürcü faşizminin yaratmış olduğu kanlı savaş sırasında, birçok Kabardey evladı yaşamını yitirdi.

 

Bizleri birleştiren, her şeyden önce, halklarımız arasında binlerce yıllık ortaklığımızdan, Abhaz – Adıge Birliğidir. Bizim birliğimizi, ne tank, ne savaş uçakları, ne de sayısı bilinmeyen birçok savaş sistemi bozabilir. Bizler, aile ağacımızın dallarından bir parçası olan devletimizi savunmak ve yaşatmak için, birlikte ayakta kalmak zorundayız. Yaşamımızı buna borçluyuz, çünkü aramızı hiçbir musibet bozamaz!”     

 

Kaynak: http://sputnik-abkhazia.ru

 

 

www.abhazyam.com


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.