RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 16 Mayıs 2011, Pazartesi 10:16:04 tarihnde eklendi. 646 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Beyaz Rusya bağımsızlıkları 2009 da görüşecek

SERGEY MASKEVİÇ "BEYAZ RUSYA; ABHAZYA VE GÜNEY OSETYA'NIN BAĞIMSIZLIKLARINI 2009'DA GÖRÜŞECEK" DEDİ.
Beyaz Rusya bağımsızlıkları 2009 da görüşecek 10/12/2008. ITAR-TASS Haber Ajansı. Beyaz Rusya Parlamentosu; BDT ve  Uluslararası Parlamentolar Arası İlişkiler Komisyonu Başkanı Sergey MASKEVİÇ'in 10 Aralık 2008 tarihinde yayınlanan "haber zamanı" (Vremya Novosti) isimli gazetenin inrenet sitesinde yayınlanan yazısında Beyaz Rusya Parlamentosu'nun Abhazya ve Güney Osetya'nın Bağımsızlıklarının tanınması ile ilgili konuyu 2009 yılında görüşebileceğini belirterek "ivedi bir durum olduğunu sanmıyorum, ancak, ve çözümün uzatılması da doğru değildir. Eğer biz bu sorunun çözümünü bu yıl içerisinde sağlayamaz isek, ben korkulacak bir durumun oluşacağını görmüyorum. Bunun için, önümüzdeki yıl konu çözülecektir" dedi.

Beyaz Rusya'lı parlamenter Sergey MASKEVİÇ "ciddi bir konu ve biz onu görüşürken Rusya ile birlik oluşturduğumuzu unutmamak durumundayız. Bizler, ağustos ayı içiersinde Kafkasya'da yaşananları ve Rusya'nın konunun çözümünde uygulamış olduğu statüyü hatırlamalıyız" vurgulamasında bulundu.

Sergey MASKEVİÇ "Güney Osetya'nın resmi teklifi benim zamanımda gerçekleşti, Abhazya ise daha önce parlamentomuza resmi tanınma teklifini yapmıştı. Devletin hiç bir organı tek başına bu konunun çözümünü gerçekleştiremez. Bağımsızlıkların tanınması kararı oldukça ciddi bir konudur, bu kararı alırken toplumun bütün katmanlarının düşüncelerinin dikkate alınması gerekir" hatırlatmasında bulundu.

Kaynak. www.apsnypress.info


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.