RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 15 Ekim 2017, Pazar 15:07:07 tarihnde eklendi. 827 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Suriye'deki Abhaz - Adıge Diasporası

FATİH ATAN "SURİYE'DEKİ - ABHAZ - ADIGE DİASPORASI KİTABI İMZA GÜNÜ, ORTAK YAŞAMI GELİŞTİRME VAKFI'NDA GERÇEKLEŞTİ
Suriye'deki Abhaz - Adıge Diasporası
15/10/2017. İstanbul. 15 Ekim. Abhazyam.com. Fatih Atan'ın, "Suriye'deki Abhaz - Adıge Diasporası" adlı kitabı imza günü 14 Ekim C.tesi günü, Ortak Yaşamı Geliştirme Vakfı'nda gerçekleşti.
 
Ortak Yaşamı Geliştirme Vakfı, 68 - 78 kuşağıdan gelen, siyasi ortamlardan arınmış, ama ülkenin demokrasi geleneğine duyarlı, her türlü etnik kökeni, meslek gurubunu içinde barındıran bir avuç insan tarafından kuruldu. 7 Ekim 2017 Tarihinde, İstiklal Cad. No:166, Suriye Pasajı, Gönül Sokak Girişi. Beyoğlu. İstanbul. adresinde açılış günü gerçekleştirildi. Açılış gününe, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat, ÖDP Genel Başkanı Alper Taş, HDP eski milletvekilleri, STK Temsilcileri, vakıf üyeleri ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.
 
Açılış töreninde konuşma yapan Ortak Yaşamı Geliştirme Başkanı Yusuf Doğan ''Doğu ile Batı'nın, gelenek ile modernin kesişme noktası olan Beyoğlu’nda kuruluşunu gerçekleştirmiş olduğumuz vakfımız faaliyetlerine başladı. Vakfımız bu 110 yıllık tarihi binada adına ve amacına uygun projeler gerçekleştirecek.'' değerlendirmesinde bulundu.
 
Ortak Yaşamı Geliştirme Vakfı, 14 Ekim 2017, Cumartesi günü, vakıf üyesi Fatih Atan'ın "Suriye'deki Abhaz - Adıge Diasporası" ve "Abhazya Cumhuriyeti Tanıtımı" adlı ilk etkinlik ile kapılarını çalışma hayatına açmış oldu.
 
Ortak Yaşamı Geliştirme Vakfı (Ortak - Yaşam Vakfı) salonunda ki imza gününde, ilk etkinlik olarak, Fatih Atan'ın "Suriye'deki Abhaz - Adıge Diasporası" ve daha önce yayınlanmış olan "08/08/2008, Güney Osetya Katliamı", Abhazya Cumhuriyeti ve Abhaz Diasporası 2007 - 2008 Yılları" adlı kitaplarını imzalaması gerçekleştirildi. 2. etkinlik olarak Fatih Atan, Suriye'de yaşayan Abhaz - Adıge Diasporası ve yaşanan savaş hakkında bilgi verdi, ardından, Abhazya Cumhuriyeti'ni tanıtan video film gösterisi ve 16 Ağustos 2017 tarihinde, Tele 1 Tv Kanalında, Hakan Aksay tarafından sunumu yapılan "Dünyanın Öteki Yüzü" adlı programa telefon konuğu olarak katılalan Fatih Atan söyleşisinin video gösterimi yapıldı. (Bknz: http://tele1.com.tr/dunyanin-oteki-yuzu-hakan-aksay-24/ )

Etkinlik, Abhaz müzik dinletileri ve katılımcıların, Fatih Atan ile yapmış oldukları sohbetle sona erdi.
 
Ortak Yaşamı Geliştirme Vakfı'nın tarihinde ilk etkinlik olarak yerini alan, "Fatih Atan İmza Günü ve Abhazya Cumhuriyeti Tanıtımı", vakfın ileride ki etkinliklerin çeşitliliğinin ve değerinin toplum tarafından daha da sahiplenileceğinin bir göstergesi olarak, başarılı bir biçimde gerçekleştirilmiştir.
 
Abhazyam.com olarak, Fatih Atan'a ve Abhazya Cumhuriyeti'nin tanıtımına kapılarını açan, başta Ortak Yaşamı Geliştirme Vakfı Başkanı Yusuf Doğan'a, Yönetim Kuruluna ve tüm üyelere, imza gününe katılan ve katılamayacakları için mazeret belirtenlere teşekkür ediyoruz.
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
KIRGIZ - Tebrik
DEĞERLİ KARDEŞİM, ÇALIŞMALARINDA BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUM. SELAM VE SEVGİLER.
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.