RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 10 Ağustos 2017, Perşembe 14:38:22 tarihnde eklendi. 510 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Batı Tepkisi Bitmiyor

ABD DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI SÖZCÜSÜ HEATHER NAUERT “ABD, GÜRCİSTAN’IN TOPRAK BÜTÜNLÜĞÜ VE EGEMENLİK HAKLARINI TÜMÜYLE DESTEKLİYOR!”
Batı Tepkisi Bitmiyor
10/08/2017. Washington. 10 Ağustos 2017. REGNUM. Çeviri: Fatih Atan (A’tanba - Тванба). ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Heather Nauert tarafından dışişleri bakanlığı resmi internet sitesinde yayınlanan açıklamasında, Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir Putin’in ziyareti hakkında “Gürcistan toprakları olarak kabul edilen Abhazya’nın Rus işgali altında bulunması kabul edilemez” dedi.
 
ABD Dışişleri Bakanlığı sözcüsü Heather Nauert “ABD Yönetimi, Gürcistan’ın uluslararası toplum tarafından tanınmış olan toprak bütünlüğü ve egemenlik haklarını tümü ile desteklemektedir ve Abhazya ile Güney Osetya’nın bağımsızlıklarının Rusya tarafından tanınmasını reddetmektedir” dedi.
 
Nauert ayrıca “Washington, Rusya’ya 2008 Ateşkes anlaşması çerçevesinde askerlerini geri çekmesi çağrısında bulunuyor” dedi.
 
REGNUM Haber Ajansı tarafından verilen bilgiye göre, Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir Putin, 8 Ağustos 2017 tarihinde, Abhazya Cumhuriyeti’ne resmi bir ziyarette bulundu ve Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanı Raul Hadjimba ile görüştü.         
 
Kaynak: https://regnum.ru/news/polit/2308888.html
 
www.abhazyam.com 

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.