RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 08 Ağustos 2017, Salı 19:02:35 tarihnde eklendi. 1243 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Putin, Abhazya’da

VLADİMİR PUTİN “RUSYA, ABHAZYA CUMHURİYETİNİN BAĞIMSIZLIK VE GÜVENLİĞİNİN GARANTÖRÜDÜR!”
 Putin, Abhazya’da
08/08/2017. Moskova. 8 Ağustos. INTERFAKS.RU. Abhazya – İnform. Çeviri: Fatih Atan (A’tanba - Тванба). Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir Putin, 8 Ağustps Salı günü Abhazya Cumhuriyeti'ne resmi bir çalışma ziyaretinde bulundu. Vladimir Putin, Abhazya’nın tatil bölgesi olan Pitsunda’da Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanı Raul Hadjimba ile görüştü. 
 
Vladimir Putin görüşme sırasında “Rusya Federasyonu, Abhazya Cumhuriyeti’nin bağımsızlığı koruma ve güvenliğini sağlama konusundaki garantörlük görevini sürdürecektir” dedi.
 
Putin “Bizlerin konuşacak çok konusu bulunuyor, ancak en önemlisi, bizlerin Abhazya ile çok özel ilişkilere sahip olduğunu bilmektir. Bizler, Abhazya’nın bağımsızlığını ve güvenliğini sağlamadaki garantörlüğümüze sıkıca bağlıyız ve bu ileride de devam edecektir” dedi.
 
Putin, Abhazya’nın, ekonomik gelişimini sağlamada yeni iş olanaklarını ve vergi toplama koşullarını araştırmak durumunda olduğunu sözlerine ekledi.
 
Vladimir Putin, Abhazya’nın ülkelerine gelen turistlerin güvenliğinin sağlanması için gerekli önlemleri alması gerektiği konusuna değindi. Buna ek olarak, Abhazya ve Rusya İçişleri Bakanlık görevlilerinin ortaklaşa çalışmalarının önemini belirtti.
 
Vladimir Putin “Elbette ki bu çok önemlidir. Abhazya vatandaşlarının ,Rusların ve diğer misafirlerin ülkelerinden gelerek ve bunların çoğunluğu Rusya’dan geliyor, onların emin ellerde ve güvenli bir oratmda olduklarını hissetmeleridir” dedi.
 
Putin “Birlike yapılacak olan işbirliği çalışmaları ile turistlerin güvenli bir biçimde tatil yapacaklarını umut ediyorum” dedi.         
 
Putin – Hadjimba Görüşme Videosu: http://www.1tv.ru/news/2017-08-08/330345-v_pitsunde_prohodyat_peregovory_prezidentov_rossii_i_abhazii
 
Kaynak: www.abkhazinform.com
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.