RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 16 Mayıs 2011, Pazartesi 10:08:32 tarihnde eklendi. 790 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Rusya'nın Abhazya ve G. Osetya elçileri

RUSYA'NIN ABHAZYA VE GÜNEY OSETYA BÜYÜKELÇİLERİ 16 ARALIK'DA "GÜVEN METUPLARI"NI SUNUYORLAR
Rusya'nın Abhazya ve G. Osetya elçileri 10/12/2008. REGNUM Haber ajansının Rusya Federasyonu Dışişleri Bakanlığından almış olduğu bilgiye göre Rusya Federasyonu'nun Abhazya ve Güney Osetya Büyükelçileri 16 Aralık 2008 tarihinde iki ülkenin devlet başkanları Sergey BAGAPŞ ve Eduard KOKOYTI'ye güven mektuplarını sunacaklar.

Rusya Federasyonu Dışişleri Bakanlığından verilen bilgiye göre; Elçiliklerin açılmasının Rusya Federasyonu ve Güney Kafkasya'nın yeni devletleri olan Abhazya ve Güney Osetya Devletleri arasında yapılacak olan her türlü anlaşmanın uygulanması için atılan önemli bir adım olarak nitelendirilendirildiği belirtilerek "Rusya'nın Suhum ve Tsinvail ile diplomatik ilişkilerini kurmasının, şüphesiz ki Rusya-Abhazya ve Rusya-Güney Osetya Devlet Yönetimleri arasında diplomatik ilşikilerin tüm bölgede yetkinleşmesine yardımcı olacaktır, yapılan anlaşmalara bağlı olarak Abhazya ve Güney Osetya'da güvenliğin ve istikrarın sağlanmasına destek verecektir" açıklamasında bulunuldu.

Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Dimitri MEDVEDEV; Ekim 2008 sonunda Rusya Federasyonu'nun Abhazya Cumhuriyeti Büyükelçiliği'ne Semyon GRİGOREV'i, Güney Osetya Büyükelçiliği'ne de Elbrus KARGİEV'i atamıştı.

Kaynak. www.regnum.ru


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.