RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 21 Temmuz 2017, Cuma 15:53:54 tarihnde eklendi. 491 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya – Rusya İlişkileri

ABHAZYA VE RUSYA DIŞİŞLERİ BAKANLIKLARI ARASINDAKİ GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR
Abhazya – Rusya İlişkileri
21/07/2017. Suhum. 19 Temmuz. Abhazya-Inform. Çeviri: Fatih Atan (A’tanba - Тванба). Abhazya Cumhuriyeti’nin Rusya Federasyonu Büyükelçiliği tarafından yapılan açıklamaya göre, Moskova’da, Rusya Federasyonu ve Abhazya Cumhuriyeti dışişleri Bakanlıkları arasında 11 Mart 2015 Tarihinde yapılan anlaşmaya göre oluşturulan Dış Politikalar Koordinasyon Kurumu çerçevesinde, düzenli görüşmelerde bulunuldu. 
 
Rusya Federasyonu Dışişleri Bakanlığında yapılan toplantıya, Ruaya Dışişleri Bakanlığı BDT Ülkeleri İlişkileri 4. Bölüm Müdürü Aleksei Pavlovsky ve Abhazya Cumhuriyeti’n,n Ruaya Federasyonu Büyükelçisi İgor Ahba katıldı.
 
Taraflar arasında yapılan görüşmede, iki ülke arasındaki ilişkiler geniş bir çerçeve içerinde ele alındı, Rusya Federasyonu ve Abhazya Cumhuriyeti vatandaşları arasındaki ilişkilerin daha da geliştirilmesi konuları, Abhazya Devlet Devlet kurumlarında çalışan personelin Rusya Federasyonu yüksek Öğrenim kurumlarında eğitim görmeleri, Abhazya’nın uluslararası toplum içerisindeki sorunları ve ayrıca bölgedeki istikrar ortamnın güçlendirilmesi çalışmaları ele alındı. 
 
Taraflar arasındaki görüşmeler düzenli bir biçimde sürdürülecektir.
 
Kaynak: www.abkhazinform.com
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.