RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 20 Temmuz 2017, Perşembe 20:23:02 tarihnde eklendi. 495 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya’dan Tepki Var

TÜRKİYE VE GÜRCİSTAN, NATO TARAFINDAN DÜZENLENECEK OLAN “NOBLE PARTNER 2017” ORTAK ASKERİ TATBİKATI İLE KARADENİZİ ISITIYOR
Abhazya’dan Tepki Var
20/07/2017. Suhum. 19 Temmuz. Abhazya-Inform. Çeviri: Fatih Atan (A’tanba - Тванба). Gürcistan, NATO ve Ortakları tarafından 30 Temmuz – 12 Ağustos 2017 Tarihleri arasında Karadeniz’de düzenlenecek olan “Noble Partner – 2017” Askeri tatbikatına katılıyor. Askeri tatbikata, Gürcistan, ABD, İngiltere, Almanya, Türkiye, Slovenya, Ermenistan ve Ukrayna’dan, 2.800’ün üzerinde askeri personel katılıyor.
 
Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı tarafından, NATO ve ortakları olan ülkeler tarafından düzenlenecek olan ve birkaç bin askerin katılacağı ortak askeri tatbikatta, ağır zırhlı araçların, uçakların ve gemilerin kullanılacak olmasından dolayı, Abhazya’nın endişelerini belirten bir bildiri yayınlandı.
 
Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan bildiride, NATO ve Ortakları tarafından düzenlenecek olan “Noble Partner 2017” ortak askeri tatbikatın, bölgede bulunan istikrar ortamını bozacak ve ülkeker arasında varolan sorunlarda gerginliği tırmandıracağı, Gürcistan ve NATO Ortakları tarafından düzenlenecek olan askeri tatbikatın dikkatli bir biçimde izleneceği belirtildi.       
 
Kaynak: www.abkhazinform.com
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.