RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 25 Mayıs 2017, Perşembe 12:09:51 tarihnde eklendi. 2116 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Hoş Geldin, ABISTA

ABISTA TİYATRO TOPLULUĞU, YUVA - “BİR EVE DÖNÜŞ HİKAYESİ” TİYATROSEVERLER TARAFINDAN COŞKUN BİR BİÇİMDE KARŞILANDI
Hoş Geldin, ABISTA
25/05/2017. İstanbul. 25 Mayıs. Abhazyam.com. Fatih Atan (A’tanba - Тванба). Abısta Tiyatro Topluluğu, YUVA – “Bir Eve Dönüş Hikayesi” Oyunu’nun galasında, Abhaz – Kafkas Diasporası, 24 Mayıs Çarşamba akşamı Kadıköy, Bahariye cad. bulunan “Ak’la Kara Tiyatro”da, salonu dolduran, hatta, merdiven boşluklarını da boş bırakmayan tiyatroseverlerin karşısına çıktı.
 
Ayla Algan’ın süpervizörlüğünde ( Kuzey Kıbrıs Cumhuriyeti’nde bir konferansa davetli olduğu için gösteriye katılamadı), Nazlı Başaran’ın yönetiminde 2016 yılında çalışmalarına başlayan ABISTA Tiyatro Topluluğu, ilk oyunlarında başarılı bir performans gösterdi. Kafkas Göçünü tema alan YUVA oyunu sırasında, izleyiciler duygulu anlar yaşadılar.
 
Oyuncu Kadrosu: Anıl Zafer, Pelin Habiçoğlu, Sercan Toksöz, Atakan Şurdum Avcı, Khibla Atan,Ergül Miray Şahin, Ender Azın, Ferah Benan Zafer.
 
Çocuk Oyuncular: Azra Aş, Apsuana Zeynep Çelikçi, Berra Atasoy, Ahmet Perit Özdil, Ömer Kanşav Özdil, Jan Buluşan, Koray Candan, Berkay Candan. 
 
Abısta Tiyatro Topluluğu, YUVA - Bir Eve Dönüş Hikayesi, oyununu, imece usulü çalışarak yaşama geçirdi. Amatör olarak başladığı çalışmalarının ilk semeresi olan oyunlarında, profesyonelliğe adım atan bir oyun gösterdi ve eleştirmenlerin de övgüsünü kazandı. 
 
Sahne sonrasında, çeşitli illerde bulunan Abhaz – Kafkas Kültür Dernekleri Yöneticileri tarafından oyun teklifleri aldılar. Tiyatroseverlerin coşkun alkışları, Abısta’nın ileride ki yolunun profesyonelliğe gideceğinin bir göstergesidir. Yeter ki, vazgeçmesinler. 
 
Abhazyam.com olarak, ABISTA’yı başarılı performanslarından dolayı kutluyor, her zaman yanlarında ve destekçisi olarak bulunacağımızı belirtiyoruz.
 
www.abhazyam.com 

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.