RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 20 Mayıs 2017, Cumartesi 13:10:04 tarihnde eklendi. 1116 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abısta Tiyatro Topluluğu

ABHAZ DİASPORASI VE TÜRKİYE TİYATRO DÜNYASI, ABISTA TİYATRO TOPLULUĞU İLE TANIŞIYOR. BAHTI BOL OLSUN!
Abısta Tiyatro Topluluğu
20/05/2017. İstanbul. 20 Mayıs. Abhazyam.com. Fatih Atan  (A’tanba - Тванба). Abhaz - Kafkas Diasporası ve tiyatroseverler, İstanbul Abhaz Kültür Derneği bünyesinde, 2016 yılında çalışmalarına başlayan ABISTA Tiyatro Topluluğu ile tanışıyor. 
 
Abısta Tiyatro Topluluğu, Ayla Algan’ın Süpervizörlüğünde ve Nazlı Başaran yönetiminde çalışmalarına başladı. Oyuncular – Anıl Zafer, Atakan Şurdum Avcı, Ender Azın, Miray Ergül Şahin, Khibla Atan, Pelin Habiçoğlu, Sercan Toksöz.
 
ABISTA Tiyatro Topluluğu, ilk oyunlarını, Kafkas Göçü'nü, konu alan YUVA – “Bir Eve Dönüş Hikayesi” ile gerçekleştiriyor. Oyun yaklaşık 1 saat sürüyor.
 
ABISTA Tiyatro Topluluğu, ilk oyunları olan “YUVA” ile, 24 Mayıs 2017 Çarşamba günü,  Bahariye cad. Akyıldız Pasajı No: 92 Caferağa Mah. Kadıköy’de bulunan – “Ak’la Kara Tiyatro” Sahnesinde, Saat 20.00’de tiyatroseverlerin karşısına çıkıyor. 
 
Abhazyam.com  olarak “ABISTA” Tiyatro topluluğuna, ilk oyunları olan YUVA – “Bir eve Dönüş Hikayesi adlı oyunlarında ve tiyatro yaşamlarında başarılar dileriz. 
 
www.abhazyam.com   

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.