RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 05 Mayıs 2017, Cuma 12:34:16 tarihnde eklendi. 709 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Parlamento Komiteleri Çalışıyor

ABHAZYA CUMHURİYETİ PARLAMENTOSU, ÇALIŞMA KOMİTELERİNİ OLUŞTURDU
Parlamento Komiteleri Çalışıyor
05/05/2017. Suhum. 5 Mayıs. Abhazya – İnform. Çeviri: Fatih Atan (A’tanba - Тванба). Abhazya Cumhuriyeti Paramentosu, 6. Toplantısında 9 Çalışma Komitesi üyelerini belirledi. 
 
Devlet Yasaları ve Politikaları Çalışma Komitesi: Başkan Valery Agrba, üye milletvekilleri - Aleksandr Ankvab, Dimitri Ardzınba, Lasha Ashuba, Dimitri Gunba, İlya Gunia, Dimitri Dbar, Alhas Djincolia, Raul Lolua, Kaha Pertaya, Batal Tabagua, Aleksandr Tsishba, Almaskhan Ardzınba, Levon Daschyan ve Levon Galustjan. Bu komite en fazla üye bulunduruyor ve toplam 15 milletvekili bulunuyor. 
 
Bütçe, Kredi Kuruluşları, Vergi ve Maliye Kurumu Çalışma Komitesi: Başkan Natali Smır, Üyeler - Valery Agrba, Batal Aiba, Aleksandr Ankvab, Tayfun Ardzınba, Batal Tabagua ve İnal Tarba.
 
Ekonomi Politikaları ve Reformlar Çalışma Komitesi: Başkan Aleksandr Tsishba, Üyeler – Astamur Arsba, Tayfun Ardzınba, Aslan Bjania, Almas Djapua, Astamur Logua.
 
Savunma ve Ulusal Güvenlik Çalışma Komitesi: Başkan İlya Gunia, Üyeler – Almaskhan Ardzınba, Dimitri Dbar, Lavon Dashayan, Taul Lolua, Akhra Abukhba.
 
Sosyal Politikalar, İş, Sağlık, Demografi, Savaş Gazileri ve Sakatları Çalışma Komitesi: Başkan Alhas Djincolia, Üyeler – Almas Djapua, Natali Smır, Beslan Smır ve Mihail Sangulia.
 
Eğitim, Bilim, Dil Politikaları, Din ve Basın - Yayın Çalışma Komitesi: Başkan Batal Aiba, Üyeler – Venori Bebia, Omar Djincolia, Kaha Pertaya ve Levon Galustyan. 
 
Kültürel İlişkiler, Gençlik ve Spor Çalışma Komitesi: Başkan Venori Bebia, Üyeler – Astamur Tarba, Yuri Shagush, Mihail Sangulia.
 
Parlamentolar Arası ve uluslararası İlişkiler Çalışma Komitesi: Başkan Dimitri Ardzınba, Üyeler – Ahra Abukhba, Lasha Ashuba, Aslan Bjania, Dimitri Gunba, Givi Kvarchia, Ashot Minosyan, Astamur Lolua, İnal Tarba, Said Kharazia. 
 
Tarım Politikaları Komitesi ile Doğal Kaynaklar ve Çevre Koruma Çalışma Komiteleri birlikte oluşturuldu. Başkan Astamur Tarba, Üyeler – Omar Djincolia, Givi Kvarchia, Ashot Minosyan, Astamur Arshba, Yuri Tsagush. 
 
Kaynak: www.abkhazinform.com
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.