RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 05 Mayıs 2017, Cuma 09:13:00 tarihnde eklendi. 470 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhaz – Rus Dışişleri İlişkileri

ABHAZ – RUS DIŞ POLİTİKALAR KOORDİNASYON MEKANİZMASI, MOSKOVA’DA TOPLANDI.
Abhaz – Rus Dışişleri İlişkileri
05/05/2017. Suhum. 4 Mayıs. Apsnypress. Çeviri: Fatih Atan (A’tanba - Тванба). Rus – Abhaz dış Politikalar Koordinasyon Mekanizması çerçevesinde düzenli olarak yapılan görüşmelere Moskova’da devam edildi. Görüşmelerde ikili sorunlar olmak üzere çok geniş çerçevedeki dış politika konuları masaya yatırıldı.
 
Moskova’daki Abhazya Cumhuriyeti Büyükelçiliği tarafından yapılan açıklamada, Rusya Federasyonu Dışişleri Bakanlığı ve Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı tarafından 11Mart 2015 Tarihinde imzalanan anlaşma gereğince kurulan Dış Politikalar İşbirliği Merkezi, düzenli olarak görüşmelerde bulunuyor.
 
Dış Politikalar İşbirliği Mekanizması Toplantısına, Rusya Federasyonu Dışişleri Bakanlığı BDT Ülkeleri 4. Bölüm Müdürü Aleksei Pavlovsky ve Abhazya Cumhuriyeti Rusya Federasyonu Büyükelçisi İgor Ahba katıldı.
 
Toplantıda, iki ülke arasındaki dış politika uygulamalarındaki işbirliği ve ayrıca bölgedeki konum geniş bir yelpaze içerisinde görüşüldü. Görüşmede, özellikle, Rus Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov’un Abhazya Cumhuriyeti’ne yapmış olduğu son ziyaret sırasında, Devlet Başkanı Raul Hadjimba ile yapmış olduğu toplantılar ve varılan anlaşmaların uygulamaları konuları ele alındı. 
 
Dış Politikalar İşbirliği Mekanizması toplantıları düzenli bir biçimde sürdürülecek. 
 
Kaynak: www.apsnypress.info 
 
www.abhazyam.com 

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.