RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 26 Nisan 2017, Çarşamba 13:57:05 tarihnde eklendi. 486 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Karadeniz’de Sular mı Isınıyor?

İNGİLTERE’NİN, KARADENİZ'E SAVAŞ GEMİSİ GÖNDERMESİ, KREMLİN’E MESAJ MI?
Karadeniz’de Sular mı Isınıyor?
26/04/2017. Londra. 26 Nisan. REGNUM. Çeviri: Fatih Atan (Atanba - Тванба). Daily Mail gazetesi Londra baskısında, gizliyemediği bir sevinç içerisinde, Birleşik Krallık, “Ruslara karşı” sonunda iyi bir yanıt buldu diye yazıyor.
 
“Büyük Britanya, savaş gemisi Darin’i Karadeniz’e gönderdi, – diye yazıyor gazete. – Yazı üzerinde, boğazdan (İstanbul Boğazı – abhazyam.com) geçen savaş gemisinin fotoğrafı yayınlanıyor. Daha önce, Le – Manş Kanalı’ndan geçiş yapan Rus Savaş Gemisine eşlik ettiğinde yaşanan gelişmeler üzerine, İngilizler tarafından Karadeniz’e yapılan “iade- i ziyaret”, Londra’nın, Moskova’ya bir sinyali olarak değerlendirilmelidir”.
 
Yazar, yazısında, hangi baskı üzerine verilmiş bir sinyal olduğunu belirtmiyor, çünkü kendisi de bu sinyalin ne anlama geldiğini açıklamıyor. Ancak, Boris Jhonson’un, Moskova ziyaretini iptal etmesini, Başbakan Tereza Mey’in Suriye’deki kimyasal saldırı değerlendirmelerinde Rusya’nın “yanlış tarafta” bulunduğunu, Şam’a destek verdiğini belirterek kınadığını anımsatıyor. Savunma Bakanı Michael Fellon, yaşamını yitiren masum Suriye vatandaşlarının ölümünden dolayı Rusya’nın sorumlu olduğunu söyledi. Aynı zamanda Rusya Federayonu’nun baş diplomatı “Tarihsel süreç içerisinde Londra ve Moskova arasındaki ilişkiler şimdiye kadar kaydedilen en kötü gelişme değil, ve genel olarak, iki devlet arasında bir anlam teşkil etmiyor”. Diyor.
 
“Aynı zamanda, Rusya’nın Britanya Büyükelçisi Aleksandr Yakovenko, Estonya’nın Albion bölgesine asker ve askeri teknik malzeme gönderilmesinden üzüntü duyduğunu belirtiyor, çünkü  bu tür eylemler, dünyadaki gerginliği artırır ve eski soğuk savaş dönemlerindeki askeri gövde gösteri biçimine dönüşür. Büyükelçi, Rusya hiçbir kimseyi tehdit etmiyor, çünkü Baltık ülkelerinin toprak savunması iddialarını konuşmak gülünçtür” vurgulamasına yer veriliyor.                   
 
Kaynak: https://regnum.ru/news/polit/2268133.html
 
www.abhazyam.com 

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.