RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 24 Nisan 2017, Pazartesi 12:30:31 tarihnde eklendi. 535 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya’da, Fırtına Hasar Yarattı

ABHAZYA CUMHURİYETİ BAŞŞEHRİ SUHUM VE GAGRA ŞEHRİNDE, FIRTINA MADDİ HASARA YOL AÇTI!
Abhazya’da, Fırtına Hasar Yarattı
24/04/2017. Suhum. 24 Nisan. Abhazya – İnform. Foto: David Terzian. Çeviri: Fatih Atan (A’tanba - Тванба). Abhazya Cumhuriyeti2nde, 23 Nisan Pazar günü oluşan şiddetli rüzgar, başşehir Suhum ve Gagra şehrinde maddi hasara yol açtı.
 
Fırtına, batı bölgelerinde başladı. Sıcak havada ani bir artış yaşandı, sıcaklık tropic havalarda görülen düzeye ulaştı, sonrasında kuzeyden sert bir biçimde soğuk rüzgar esmeye başladı ve sıcaklık ters yönde değişmeye başladı.
 
Fırtına sırasında Gagra şehrindeyaşlı okaliptüs ağaçları araçların ve otobüs duraklarının üzerine devrildi. Evlerin çatıları uçtu ve elektrik direkleri devrildi. Ancak, insanlar zarar görmedi.
 
Başşehir Suhum’da yüzyıllık ağaçlar devrildi. 2 No.lu, Şehir Hastanesi önünde park halindeki araçların üzerine devrilen ağaçlar maddi hasara yol açtı, Novy Reyon bölgesinde çok katlı binaların çatılarında hasar meydana geldi. Turbaza ve Sinope bölgelerinde döre ağaç devrildi ve trolleybus hattının ve yolun kapanmasına neden oldu. 
 
Acil Durumlar Bakanlığı (МЧС) çalışanları alarm durumuna getirildi ve yıkılan ağaçları kaldırdı ve yolu açtı, ayrıca Suhum ve Gagra şehirlerinde yaşanan fırtına hasarının kaldırılması ve belirlenmesi çalışmaları başlatıldı. 
 
Kaynak: www.abkhazinform.com
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.