RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 19 Nisan 2017, Çarşamba 16:11:07 tarihnde eklendi. 649 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lavrov Suhum Sahilinde

SERGEY LAVROV, SUHUM SAHİLİ’NDE BULUNAN MEŞHUR “AKOP’UN KAHVESİ”NDE TÜRK KAHVESİ İÇTİ
Lavrov Suhum Sahilinde
19/04/2017. Suhum. 19 Nisan. Abhazya – İnform. Çeviri: Fatih Atan (A’tanba - Тванба). Rusya Federasyonu Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, iki günlük çalışma ziyaretinde bulunduğu Abhazya Cumhuriyetindeki görüşmelerini sürdürüyor. Sergey Lavrov, Suhum sahilinde kısa bir gezi yaptı ve sahilde bulunan meşhur “Akop’un Kahvesi”nde «Брехаловке» kahve içti. (Türk Kahvesi – Abhazyam.com) Sergey Lavrov, aynı zamanda Fazıl İskender Rus Dram Tiyatrosu’nu da ziyaret etti.
 
Çevrasında çok sayıda gazeteci ve televizyon muhabirinin çekimlerde bulunması ve gürültü yapmasıona rağmen Sergey Lavrov, suhum’daki ünlü Akop’un Kahvesi’nde «Брехаловке» içtiği kahveden oldukça memnun kaldı. Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı Grigory Karasin, “Suhum’un inlü kavesinde «Брехаловке» kahve içmek bir ayrıcalıktır” vurgulamasında bulundu. 
 
Sergey Lavrov, heyeti ile birlikte, Fazıl İskender Rus Dram Tiyatrosu’nu da ziyaret etti. Abhazya Cumhuriyeti Kültür ve Tarihsel Mirası Koruma Bakanı Elvira Arsalia, konuklara tiyatronun tarihsel gelişimi hakkında bilgi verdi.
 
Fazıl İskender Rus Dram Tiyatrosu Genel Yönetmeni Irakli Khintba, Sergey Lavrov’a tiyatroda düzenlenen fotoğraf sergisi hakkında bilgi verdi ve Sputnik Haber Ajansı Foto Muhabiri ve Tiyatro Yazarı Thomas Tshanyuk ile tanıştırdı. Sanatçılar Sergey Lavrov’a “Beş Akşam” "Пять вечеров" adlı oyundan küçük bir alıntı ve müzikal numara sundular.  
 
Sergey Lavrov, tiyatro sanatçılarına teşekkür etti ve çalışmalarında başarılar diledi, ayrıca Rus Dram Tiyatros’nun konuklar defterine düşüncelerini yazdı. 
 
Kaynak: www.abkhazinform.com
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.