RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 30 Mart 2017, Perşembe 19:04:01 tarihnde eklendi. 503 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Suhum Yaz Sezonuna Hazırlanıyor

ABHAZYA CUMHURİYETİ BAŞŞEHRİ SUHUM VE MEYDANLARI YAZ TATİL SEZONUNA HAZIRTLANIYOR
Suhum Yaz Sezonuna Hazırlanıyor
30/03/2017. Suhum. 30 Mart. Abhazya – İnform. Çeviri: Fatih Atan (A’tanba - Тванба). Suhum Şehir Valisi Adgur Haraziya tarafından imzalanan kararname ile, şehir meydanları bahar temizliği ve yaz tatil sezonu alanlarının hazırlığı çalışmalarına başlandı.
 
Abhazya – İnform Haber Ajansı’nın Şehir Yönetiminden aldığı bilgiye göre “Temizlik hizmetleri, şehir yönetimi ve bölüm kuruluşlarının ortak katılımları ile gerçekleşecek. Şehrin güzelleşmesi ve iyileştirilmesi için gönüllü kuruluş, kişi ve gençlik guruplarının çalışmaları, Suhum şehri Gençlik ve Spor komitesi tarafından organize edilecektir”
 
Bidiride ayrıca, bahar döneminde kurulacak olan Temizlik ve Çalışma Koordinasyon Merkezi yaz tatil sezonu boyunca görevini sürdürecek. Bahar Temizliği çalışmalarının 7 – 21 Nisan arasında gerçekleştirilmesi planlanmaktadır.
 
Suhum Şehir Valiliği “şehir yönetimi olarak haftalık sağlık denetimleri sürdürülecek ve şehir sakinlerinin ev ve çevre temizliğine verecekleri önemle yaz sezonuna hazır olacağız” bilgisini verdi. 
 
Kaynak: www.abkhazinform.com
 
www.abhazyam.com
   

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.