RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 24 Mart 2017, Cuma 08:44:46 tarihnde eklendi. 1258 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Yeni Abhaz Pasaportu

ABHAZYA CUMHURİYETİ’NDE PASAPORT DEĞİŞİMİ 27 MART İTİBARI İLE YENİDEN BAŞLAYACAK
Yeni Abhaz Pasaportu
24/03/2017. Suhum. 23 Mart. Abhazya – İnform. Çeviri: Fatih Atan (A’tanba - Тванба). Abhazya Cumhuriyeti2nde eski pasaportların değişim süreci 27 Mart İtibarı ile yeniden başlıyor. Bu bilgi, İçişleri Bakanı Aslan kobakhia tarafından Abhazya Devlet Televizyonunda yaptığı söyleşide belirtildi.
 
Pasaport değişim süreci parlamento seçimleri kampanyası süreci içerisinde askıya alınmıştı. Bu dönem içerisinde kullanım süresi dolmuş olan Abhazya Cumhuriyeti vatandaş kimliklerinin geçerlilik süresi 5 nisan’a kadar uzatılmıştı. 
 
Aslan Kobakhia “Bizler, bir gün içerisinde yaklaşık olarak 500 kimlik değiştiriyoruz, bu da bir ay içerisinde 10 – 12 bin pasaport değişimi anlamına geliyor” dedi. Kobakhia’ya göre, yıl sonuna kadar 100 Bin yeni pasaport değişimi gerçekleşecek.
 
Yakın zaman içerisinde “Oturma İzni” belgesi işlemlerine başlanacak. Aslan Kobakhia “Önümüzdeki günlerde, Abhazya Cumhuriyeti vatandaşı olmayan yabancı ülke vatandaşlarının ülkemiz topraklarında kalmalarını sağlamak amacıyla oturma izni belgelerini vermeye başlayacağız” dedi. 
 
Kaynak: www.abkhazinform.com
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.