RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 21 Mart 2017, Salı 17:19:15 tarihnde eklendi. 474 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kafkasya’da Hava Savunma Tatbikatı

RUS SİLAHLI KUVVETLERİ, ABHAZYA, ERMENİSTAN VE KIRIM’DA HAVA SAVUNMA TATBİKATI YAPIYOR
Kafkasya’da Hava Savunma Tatbikatı
21/03/2017. Rostov – Na – Don. 21 Mart. REGNUM. Çeviri: Fatih Atan (Atanba - Тванба). Rusya Ordusu Hava Savunma ve Saldırı Kuvvetleri, Güney ve Kuzey Kafkasya Federal Bölge Alanları içerisinde bulunan 15 eğitim alanında bir ay sürecek askeri eğitim başlatıyor.
 
REGNUM Haber Ajansı’nın Güney Askeri Bölge Komutanlığı Basın Servisi’nden 21 Mart Salı günü aldığı bilgiye göre, Mart ve Nisan ayları içerisinde büyük ölçekli olarak yapılacak olan askeri tatbikat Kırım, Dağıstan, Çeçenistan, Kuzey Osetya, Stavroplsky Kray, Astrahan, Volgagrad ve Rostov Bölgelerinde, Kuban üzerinde, ayrıca Abhazya Cumhuriyeti ve Ermenistan Cumhuriyeti’nde bulunan askeri eğitim alanlarında yapılacak. 
 
Tatbikatın temel amacı, hava savunma kuvvetlerinin saha eğitiminin geliştirilmesi, simüle düşman kuvvetlerinin saldırısı ve insansız hava uçaklarının imha edilmesi gibi tatbikatlar yapılacak.
 
Hava Savunma Kuvvetleri eğitimi son aşamasında, uçaksavarların, orta ve kısa menzilli füze sistemleri olan, 3RK “Tunguska” ЗРК ближнего действия «Тунгуска» ve “Strela – 10” «Стрела-10» ve ayrıca PZRK “ПЗРК” «Игла» kullanılacağı canlı askeri tatbikat yapılacak.
 
REGNUM Haber Ajansı’nın aldığı bilgiye göre, gün itibarı ile Astrahan’daki merkez üsten bölgelere, tatbikat amacıyla 19 adet MİG-31 BM ve Su – 24M uçakları gönderildi. Tatbikat sırasında hayali düşmana karşı, hava savunma birlikleri tarafından püskürtme tatbikatı yapılacak. Ayrıca, SAM Hava Savunma Füze Sistemleri olan “Karapaks – C1” ve "S – 300" Füze Savunma Sistemi, Hava Savunma tatbikatı sırasında kullanılacak. 
 
Kaynak: https://regnum.ru/news/polit/2252338.html
 
www.abhazyam.com 

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.