RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 21 Mart 2017, Salı 12:43:45 tarihnde eklendi. 419 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

UNHCR’den Abhazya’ya Ziyaret Var

BM MÜLTECİLER YÜKSEK KOMİSERLİĞİ (UNHCR) GÜNEY KAFKASYA SORUMLUSU JOHANNES VAN DER KLAAU, ABHAZYA’YI ZİYARET ETTİ
UNHCR’den Abhazya’ya Ziyaret Var
21/03/2017. Suhum. 21 Mart. Abhazya – İnform. Çeviri: Fatih Atan (A’tanba - Тванба). Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı Basın Servisi’nden verilen bilgiye göre, Dışişleri Bakanı Daur Kove, 20 Mart Pazartesi günü, BM Mülteciler Yüksek Komiserliği (UNHCR) Güney Kafkasya Bölge Temsilcisi Johannes Van Der Klaau başkanlığındaki heyet ile toplantı yaptı. Toplantıda Abhazya tarafından, Dışişleri Bakan Yardımcısı Kan Tania ve Uluslararası Kuruluşlar Bölüm Başkanı Arthur Gagulia ve UNHCR Abhazya Ofisi Sorumlusu Aziz Rahdzho hazır bulundular. 
 
Johannes Van Der Klaau, abhazya’da faaliyetlerini yürütmeleri için koşul yarattıkları için dışişleri bakanına teşekkür etti ve son bir kaç içerisinde Abhazya’da çalışmalarını sürdürüen UNHCR ofisi hakkında bilgi verdi. Van Der Klaau, ayrıca ülke içerisinde uygulamayı düşündükleri projeler hakkında bakana bilgi verdi.
 
Toplantıda, taraflar arasında ilgi duydukları alanlarda yapacakları işbirliği ve diğer konular hakkında görüşme yapıldı. 
 
UNHCR (УВКБ) – BM Mülteciler Yüksek Komiserliği, Savaşlardan etkilenen sivil insanların sosyal yaşama kazanılması amacıyla çalışmalar yapmaktadır. UNHCR Ofisi, 1993 yılından beridir Abhazya’da çalışmalarını sürdürmektedir.
 
Kaynak: www.abkhazinform.com
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.