RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 15 Mart 2017, Çarşamba 12:11:51 tarihnde eklendi. 656 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Güney Kafkasya’da Yeni Gelişme

V. PUTİN, RUSYA FEDERASYONU VE GÜNEY OSETYA SİLAHLI KUVVETLERİ BİRLEŞME ANLAŞMASINI YÜRÜRLÜĞE KOYDU
Güney Kafkasya’da Yeni Gelişme
15/03/2017. Suhum. 14 Mart. Sputnik. Çeviri: Fatih Atan (A’tanba - Тванба). RIA Novosti Haber Ajansı’nın devlet başkanlığı resmi web sitesinden aldığı bilgiye göre, Vladimir Putin, 18 Mart 2015 tarihinde, Putin ve Tibilov arasında imzalanan, Rusya Federasyonu ve Güney Osetya arasında ittfak ve entegrasyon anlaşması çerçevesinde hazırlanan Rusya Federasyonu Silahlı Kuvvetleri ve Güney Osetya Cumhuriyeti Silahlı kuvvetierinin bazı askeri birimlerinin birleştirilmesi belgesinin imzalanması amacıyla RF Hükümetine iletti.
 
Belgede “Rusya Federasyonu Hükümeti tarafından, Rusya Federasyonu ve Güney Osetya arasında imzalanan anlaşma gereğince, Güney Osetya Silahlı Kuvvetlerinin bazı birimlerinin Rusya Federasyonu Silahlı Kuvvetlerine katılması için gerekli olan prosedürler yerine getirilecektir. Rusya Federasyonu ve Güney Osetya Dışişleri Bakanlıkları arasında imzalanan anlaşması gereğince RF Savunma Bakanlığı tarafından gerekli düzenlemelerin yapılması ve anlaşmaya bağlı düzenlemeler yapıldıktan sonra Rusya Federasyonu Başbakanlığı tarafından yürürlüğe konulması talimatı verilmiştir” bilgisi bulunuyor.           
 
Güney Osetya ve Rusya Federasyonu tarafından imzalanan ittifak ve birleşme anlaşması gereğince, iki ülke tarafından genel anlamda savunma ve güvenlik bölgeleri oluşturuluyor. 
 
Kaynak: http://sputnik-abkhazia.ru/
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.