RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 14 Mart 2017, Salı 19:36:30 tarihnde eklendi. 615 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya, Moskova Turizm Fuarında

ABHAZYA CUMHURİYETİ, ULUSLARARASI MOSKOVA TURİZM FUARINA (MITT) KATILIYOR
Abhazya, Moskova Turizm Fuarında
14/03/2017. Suhum. 14 Mart. Sputnik. Badri Esiava. Çeviri: Fatih Atan (A’tanba - Тванба). Sputnik Haber Ajansı Muhabirinin Abhazya Delegasyonundan aldığı bilgiye göre Abhazya Cumhuriyeti, 14 – 16 Mart 2017 tarihleri arasında Moskova’da düzenlenen uluslararası Turizm Fuarı’nda (MITT) 40 metrekarelik stand ile katılıyor. (Acetuk Travel, Apsua tur, Garuda express, National tourist company, Novoaphonskaya cave, Republic of Abkhazia’s Chamber of Commerce and Industry, The Ministry of Resorts and Tourism of the Republic of AbkhaziaPavilion: 2 Salon 3, Stand – D 305 - Abhazyam.com) 
 
Abhazya Cumhuriyeti Turizm ve Seyehat Bakan Yardımcısı  Astamur Ahba “Abhazya standı içerisinde en çok bilinen simgeleri dikkat çekmiştir. Örneğin Suhum: Sahildeki lokantalar, Muhacır parkı ve Abhazya Oteli – ve bütün bunların arka planında deniz” açıklamasında bulundu.
 
Bakan Yardımcısına göre, serginin bir kaç saat önce açılmış olmasına rağmen Abhazya standı, seyehat acentaları ile temas kurmak amacı ile çok sayıda yabancı tur operatör temsilcileri tarafından ziyaret edildiler. Ülke içerisinde eğlence merkezlerinin açılması konusunda çeşitli önerilerde bulundular.
 
Abhazya Ticaret Odası Turizm Bölüm Başkanı İnar Daurov, Abhazya standında, tur operatörlerinin yanında, Abhazya Cumhuriyeti’nde yetiştirilen çeşitli tarım ürünlerinin sunumu da yapılıyor. 
 
İnar Dauruov “Yerel ürünlerimiz arasında ukusal votkamız “"бренды”, şarap ve sularımız, adjıka, çay, bal, acuncuk (cevizli sucuk), reçel, Abhaz peyniri, kurutulmuş et ve ceviz, vb hediyeler katılımcılara sunuldu ve büyük ilgi uyandırdı” dedi.
 
Abhazya standı, Abhazya Cumhuriyeti Tatil ve Turizm Bakan Yardımcısı Astamur Ahba başkanlığında, Abhazya Ticaret Odası Turizm Bölüm Başkanı, seyahat acentaları, tur operatörleri, tatil merkezleri yöneticilerinden oluşuyor.
 
Moskova Uluslararası Turizm Fuarı (MITT) Açılış törenine ve Abhazya Cumhuriyeti Standının açılışına, Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Daur Kove, Abhazya Cumhuriyeti’nin Rusya Federasyonu Büyükelçisi İgor Ahba, Abhazya Cumhuriyeti’nin Türkiye Büyükelçisi İnar Gitsba ve Moskova’daki Abhaz Diasporası Temsilcileri katıldılar. 
 
Moskova Uluslararası Turizm Fuarı (MITT) 1994 yılından bu yana düzenlenmektedir ve Uluslararası Sanayi Fuarı (UFI) ödülü sahibidir. Uzmanlar, fuarın 20 yıldır turizm sanayii alanında en önemli olay olduğunu söylüyorlar. 
 
Kaynak: http://sputnik-abkhazia.ru/
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.