RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 16 Mayıs 2011, Pazartesi 09:57:00 tarihnde eklendi. 631 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Putin; yardımlarımız devam edecek

VLADİMİR PUTİN "RUSYA; ABHAZYA VE GÜNEY OSETYA'YA YARDIMI SÜRDÜRECEKTİR. BİR YERE GİTMİYORUZ" DEDİ
Putin; yardımlarımız devam edecek 04/12/2008. Rusya Federasyonu Başbakanı Vladimir Putin 04/12/2008 tarihinde Rusya Federasyonu vatandaşlarının ülke içi politikalar, dünyada yaşanan finansal krizin rusya'ya yansımaları, uluslararası politikalar, Güney Osetya'da yaşanan olaylar ile ilgili olarak "Vladimir PUTİN ile söyleşi" adlı tv programında sorularını yanıtladı. Sorulardan birisi, Gürcistan'ın Tsinvaliye saldırısı sonrasında Rusya'dan yardıma gelen görevlilerinin arasında bulunan Valeriy Eminoviç ŞABANOV'un sorusunu yanıtladı. Aşağıda soru ve Vladimir PUTİN'in yanıtı bulunuyor.

Valeriy ŞABANOV: (Felaket Tıp Merkezi "Savunma") bizler, olaylar yaşandığı sırada Güney Osetya'da bulunuyorduk ve bombalanan Tsinvali devlet hastanesinin onarılması çalışmalarına başladık. Hastane ve Tsinvali, bütünü ile deyim yerinde ise "turnusol kağıdı" gibi idi. Rusya, sonuna kadar oraya yardım edecek midir? Bizim oraya gitmemmiz gerekiyor, bu planlandı mı? Tsinvali'de yaşayanlara tıbbi yardım desteği verilecek mi? Teşekkür ederim.

Vladimir PUTİN: Abhazya ve Güney Osetya ile yapılan ülkeler arasında karşılıklı olarak yapılan yardımlaşma anlaşmasının imzalandığını biliyorsunuz, burada ki Rusya'nın konumunu da. Ve, Rusya, bölge için en iyi garantidir, bunu için hiçbir yere gitmiyor. Bu ülkelerin vatandaşlarının dünyada yaşanan finansal krizden etkilenmemeleri için her türlü desteği vermeye hazırız. Güney Osetya'nın yeniden onarılması için bizim bütçemizden ayrılmış bir finans kaynağımız bulunuyor. Onlar için hazırlanmıştır ve onlar için harcanacaktır.  

Kaynak: www.vesti.ru


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.