RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 09 Mart 2017, Perşembe 16:59:27 tarihnde eklendi. 493 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Venezuela Ziyareti Sona Erdi

ABHAZYA CUMHURİYETİ HEYETİNİN VENEZUELA BOLİVAR CUMHURİYETİ RESMİ ZİYARETİ BAŞARIYLA SONUÇLANDI
Venezuela Ziyareti Sona Erdi
09/03/2017. Suhum. 9 Mart. Abhazya – İnform. Çeviri: Fatih Atan (A’tanba - Тванба). Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Daur kove başkanlığındaki heyetin, Venezuela Cumhuriyeti resmi çalışma ziyareti başarıyla sonuçlandı. 
 
Abhaz Heyeti’nin çalışma ziyareti sırasında, Venezuela Dış Ticaret ve Yatırımlar Bakanı Khesus Faria, Telekomünikasyon Bakanı Ernesto Villages, Kültür Bakanı Adan Chaves, Venezuela Bolivar Üniversitesi Rektörü ile ikili ilişkilerin güçlendirilmesi konularını görüştüler. 
 
Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Daur Kove ve Venezuela Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Delsey Rodrigez arasında yapılan toplantı sonrasında, ik tarafın yaptığı ortak açıklamada, iki ülke arasındaki ikili işbirlği ilişkilerini güçlendirecek oldukça güçlü bir potansiyelin bulunduğu ve geliştirileceği konusunda tam bir görüş birliğinde olduklarını belirttiler.
 
Karacas’da, kültür alanlarında hükümetler arasında işbirliği anlaşması imzalandı, ayrıca Abhazya Devleti Radyo – Televizyon Kurumu ve Latin Amerika Televizyon Kurumu TeLesur arasında işbirliği anlaşması imzalandı. 
 
Kaynak: www.abkhazinform.com
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.