RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 28 Şubat 2017, Salı 22:26:10 tarihnde eklendi. 451 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Rusya’dan Net Açıklama

GRİGORY KARASİN “RUSYA’NIN ABHAZYA VE GÜNEY OSETYA İLE İLGİLİ KARARINDA BİR DEĞİŞİKLİK OLMAZ. BUNU HERKES BİLSİN!”
Rusya’dan Net Açıklama
28/02/2017. Suhum. 28  Şubat. Abhazya – İnform. Çeviri: Fatih Atan (A’tanba - Тванба). Rusya Federasyonu Dışişleri Bakanı Grigory Karasin, Gürcistan Başbakanı, Rusya ile İlişkiler Özel Temsilcisi Zurab Abaşidze’nin, Rusya’nın, er ya da geç Abhazya’nın bağımsızlığını tanımaktan vaz geçeceğine dair olarak yaptığı açıklamaya karşılık olarak “Gürcistan, Rusya’ya karşı beceriksiz bir biçimde girişimlerde bulunarak güvensizlik yaratıyor” dedi.
 
Karasin “Gerçekten bu tür spekülatif açıklamalar, periyodik olarak ortaya çıkıyor. Onlar, neye dayanmak istiyorlar, anlamak zor. Bizim komşularımızda, Rusya hakkında, beceriksiz bir biçimde güvensizlik yaratmak istiyor gibi görünüyorlar.” Dedi.
 
Grigory Karasin “Abhazya Cumhuriyeti ve Güney Osetya Cumhuriyeti, Rusya Federasyonu ile iyi komşuluk, dostluk ve ittifak ilişkileri olan iki bağımsız devlet olarak bulunmaktadırlar. Bu bizim konumumuz olarak gerçekleşmiştir ve kesin olarak değişmeyecektir. Bir kez ve daima herkes bunu unutmasın” dedi.
 
Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlı tarafından da Gürcistan Başbakan Rusya Özel Temsilcisi Zurab Abaşidze’nin açıklamasını yanıtlayan bir bildiri yayınlanmıştı. 
 
Kaynak: www.abkhazinform.com
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.