RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 28 Şubat 2017, Salı 12:27:32 tarihnde eklendi. 472 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Türk Tekne İhlalleri Sürüyor

ABHAZYA KARASULARI, BAFRALI – 3 ADLI TÜRK BALIKÇI TEKNESİ TARAFINDAN BİR KEZ DAHA İHLAL EDİLDİ
Türk Tekne İhlalleri Sürüyor
28/02/2017. Suhum. 28 Şubat. Abhazya – İnform. Çeviri: Fatih Atan (A’tanba - Тванба). Abhazya Karasularının korunmasında görev yapan Rus FSB Devriye botları tarafından, 25 Şubat 2017 tarihinde Gagra ve Pitsunda bölgesinde yasadışı avlanma yapan iki türk balıkçı teknesi yakalandı. 
 
Abhazya Cumhuriyeti’nde görev yapan Rus FSB Sınır Koruma Komutanlığı Basın Servisi tarafından yapılan açıklamada, “Kolombo Balık Çalık – 3” ve “Bafralı – 3” adlı Türk balıkçı teknelerinin, Abhazya karasularının Gagra ve Pitsunda bölgelerinde, Abhazya Cumhuriyeti Kanunlarına göre, yasadışı avlanma yaptıkları tespit edildi. Konu hakkında Abhazya Cumhuriyeti Devleti Güvenlik Servisi ve Abhazya Cumhuriyeti Devleti Doğa Koruma ve Çevre Güvenliği Komitesine bilgilendirme yapılmıştır . bilgisi verildi. 
 
Abhazya Cumhuriyeti Devleti Doğa Koruma ve Çevre Güvenliği Komitesi, gemilerin bağlı bulunduğu şirketler, konuyu görüşmek üzere Suhum’a çağrıldı.
 
“Not: Abhazyam.com olarak, Türkiye karasularında yasadışı yollardan avcılık yaparak balık (özellikle Hamsi) neslini yok eden Türk balıkçı teknelerinin Abhazya Cumhuriyeti karasularında da fütursuzca aynı yöntemleri kullandığı görülmektedir. Özellikle “Bafralı – 3” adı altındaki Türk Balıkçı teknesinin bu ihlali 2. Kez gerçekleştirdiği anlaşılmaktadır. (Bknz:  http://www.abhazyam.com/haber/5651/turk-balikci-tekne-ihlalleri.html )
 
Bu tür ihlallerin,Abhazya Karasularındaki balık neslini yokedeceğine, ülke içerisinden destek almadan gerçekleşemeyeceğine ve yasalardaki boşluklardan yararlanıldığına inandığımız için Abhazya Cumhuriyeti Devleti Yöneticilerini ve Çevre - Doğa Koruma konusundaki duyarlı vatandaşları, göreve çağırıyoruz. 

Abhazyam.com Genel Yayın Sorumlusu
Fatih Atan (A’tanba - Тванба).”

Kaynak: www.abkhazinform.com
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.