RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 20 Şubat 2017, Pazartesi 11:14:18 tarihnde eklendi. 431 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Batı’yı Korku Sardı

KİEV, RUSYA’NIN, DONETSK VE LUGANSK’I ABHAZYA VE GÜNEY OSETYA GİBİ TANIMASINDAN ÇEKİNİYOR
Batı’yı Korku Sardı
20/02/2017. Kiev. 19 Şubat. REGNUM. Çeviri: Fatih Atan (A’tanba - Тванба). İspanyol ABC Haber Ajansı, “Lugansk ve Donetsk, Rusya’nın himayesine girdi. Rusya Devlet Başkanı’nın Donetsk Halk Cumhuriyeti (DHC - ДНР ) ve Lugansk Halk Cumhuriyeti (LHC – ЛНР) belgelerinin tanınması kararnamesini imzalanması, heyecan yarattı) yorumunda bulundu.
 
ABC Muhabiri Rafael Manyuko “Münih’te Ukrayna’da yapılacak olan ateşkes hakkındaki kouşmalara rağmen, taraflar arasında kılıçlar çekildi ve uygulamaya kondu. Vladimir Putin’in Donetsk ve Lugansk Halk Cumhuriyetlerinde kullanılan kimlik belgelerinin tanınması kararnamesini imzalamasıkararı, barışı değil, yükselen gerilimi kışkırtabilir. Bu gerilim, sadece Moskova ve Kiev arasındaki ilişkileri etkilemez ve aynı zamanda Rusya – Batı karşı karşıya gelebilir. Rusya’nın askeri ve finans yardımlarının de –facto olarak gerçekleşmesi, Ukrayna’nın parçalarının de –jure olarak ayrılması anlamına gelir, bunun dışında yeni bir şey beklemek pek mümkün değildir.
 
Manyukov’a göre, Araştırmacılar, Bu kararın, görünüşe göre, kendisini, Moskova’nın Donetsk ve Lugansk’ı tanıyacak olan bir adım olarak sınıflandırıyorlar.
 
Manyukov “2008 yılında, benzer bir biçimde Abhazya ve Güney Osetya’da yaşanan durum gibi (Yazar, yaklaşık olarak - Gürcistan’ın 2008 yılında bu cumhuriyetlere karşı silahlı işgal girişiminde bulunduğunu “unutmuş” görünüyor– REGNUM HA) Birleşmiş Milletler Örgütü (BM) bu toprakları Gürcistan’ın parçası olarak kabul ediyor, ve Kremlin, bu ayrılıkçı hükümetler ile bu bölgelerde asker bulundurma ve askeri üs oluşturma anlaşmalarını imzaladı. Bu iki Gürcistan Cumhuriyeti, pratik olarak Rusya’nın mandası olarak görünüyor ”, Muhabir, artık tüm dünya, Lugansk ve Donetsk’ın ne zaman Rusya’nın mandası olacağını bekliyor vurgulamasında bulundu.                    
 
Kaynak: https://regnum.ru/news/polit/2240756.html
 
www.abhazyam.com 

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.