RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 08 Şubat 2017, Çarşamba 20:28:35 tarihnde eklendi. 458 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Venezuela, Abhazya, Güney Osetya

ABHAZYA VE GÜNEY OSETYALI DİPLOMATLAR, MOSKOVA’DA, VENEZUELA DIŞİŞLERİ BAKAN YARDIMCISI SAMUEL MONKADA İLE GÖRÜŞTÜ.
Venezuela, Abhazya, Güney Osetya
08/02/2017. Moskova. 8 Şubat. REGNUM. Çeviri: Fatih Atan (A’tanba). Venezuela Cumhuriyetinin Moskova’da bulunan, Rusya Federasyonu Büyükelçiliğinde 7 Şubat Salı günü, Venezuela Cumhuriyeti Dışişleri Bakan Yardımcısı Samuel Moncada ve Venezuela Büyükelçiliği Maslahatgüzarı José Gregorio Briceño Escalona, Abhazya Cumhuriyetinin, Rusya Federasyonu Büyükelçisi İgor Ahba, Güney Osetya Cumhuriyeti, Rusya Federasyonu Büyükelçisi Znaur Gassiev ve Güney Osetya Cumhuriyetinin, Venezuela ve Nikaragua Büyükelçisi Nariman Kozaev ile toplantı düzenlendi.
 
Toplantı sırasında Moncada, iki ülke ile aralarındaki işbirliği konularının düzene girmesi ve özellikle eğitim, spor, tıp ve ekonomi alanlarında görüşmeler yapmaya hazır olduklarını belirtti. Dışişleri Bakan Yardımcısı, Venezuela’da özellikle bugünlerde yaşanan sorunların sıradan bir olay olmadığını, ancak ülke içerisinde, güney Osetya ve Abhazya ile ilişkilerin derinleştirilmesine ve ortaklık ilişkilerine saygı duyulduğu ve özel bir önem verildiğini belirtti. 
 
Abhazya Büyükelçisi İgor Ahba, yapılan görüşmelerin çok olumlu bir düzeyde gerçekleştiğini, Abhazya ve Venezuela arasında medya alanında etkileşim mekanşzmasının kurulması gerektiğini sözlerine ekledi.
 
Znaur Gassiev’de konuşmasında Güney Osetya olarak, Venezuela ile olan ilişkilerin geliştirilmesine özel bir önem verdiklerini belirtti.
 
Kaynak: https://regnum.ru/news/polit/2236422.html
 
www.abhazyam.com 

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.