RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 25 Ocak 2017, Çarşamba 16:41:32 tarihnde eklendi. 503 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya, UNHCR Görüşmesi

ABHAZYA DIŞİŞLERİ BAKANI, BM MÜLTECİLER YÜKSEK KOMİSERLİĞİ (UNHCR) GÜNEY KAFKASYA TEMSİLCİSİ JOHANNES VAN DER KLAAU İLE GÖRÜŞTÜ
Abhazya, UNHCR Görüşmesi
25/01/2017. Suhum. 25 Ocak. Abhazya – İnform. Çeviri: Fatih Atan (A’tanba). Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı Basın Bürosundan verilen bilgiye göre, Dışişleri Bakanı Daur Kove, BM Mülteciler Yüksek Komiserliği (UNHCR) Güney Kafkasya Bölöge Temsilcisi Johannes Van Der Klaau ile bir araya geldi. Dışişleri Bakanlığında gerçekleşen toplantıya, Dışişleri Bakan Yardımcısı Kan Tania, Uluslararası Kuruluşlar ile İlişkiler Bölüm Sorumlusu Arthur Gagulia ve BM MYK (UNHCR) Ofis Sorumlusu Aziz Rakhdjo katıldı.       
 
Daur Kove, toplantıda, BM Kuruluşları ile iyi bir çalışma faaliyeti içerisinde bulunduklarını ve BM MYK (UNHCR) ile birlikte uygulamakta olan projelerin verimliliğinden söz etti.
 
Johannes Van Der Klaau, ülke içerisinde yapmış oldukları çalışmalara ve uygulanmakta olan projelere Abhazya Dışişleri olarak verilen destek için teşekkür etti. (UNHCR) olarak son yıllarda uygulanan projeleri anlattı. Ayrıca, 2017 yılı içerisinde Abhazya’da, yaşama geçirmeyi planladıkları projeler hakkında bilgi verdi. Taraflar arasında, karşılıklı olarak ilgi duyulan diğer konular hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. 
 
BM Mülteciler Yüksek Komiserliği (UNHCR) – BM’in savaş kurbanları ve mültecilerin yoğun olarak buşunduğu bölgelerdeki insanlara yardım etmek amacıyla kurfuğu bir kuruluş. BM MYK (UNHCR) Ofisi 1993 yılından bu yana Abhazya Cumhuriyeti’nde çalışmalarda bulunmaktadır. 
 
Kaynak:  www.abkhazinform.com
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.