RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 20 Ocak 2017, Cuma 10:43:52 tarihnde eklendi. 570 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İnar Gitsba’dan Başsağlığı Mesajı

ABHAZYA’NIN TÜRKİYE BÜYÜKELÇİSİ İNAR GİTSBA, KIRGIZİSTAN BÜYÜKELÇİLİĞİNE TAZİYE ZİYARETİNDE BULUNDU
 İnar Gitsba’dan Başsağlığı Mesajı
20/01/2017. Suhum. 20 Ocak. Abhazya – İnform. Çeviri: Fatih Atan (A’tanba). Abhazya Cumhuriyeti’nin Türkiye Tam Yetkili Temsilcisi İnar Gitsba, Kırgızistan Cumhuriyeti Başşehri Bişkek’de 16 Ocak’da Türk ACT Havayollarına ait “Boeing-747 – 400” tipi kargo uçağının düşmesi sonucunda yaşamını yitiren Kırgız vatandaşlarının taziyesinde bulunmak amacıyla Ankara Büyükelçisi İbrahim Zhunusov’u ziyaret etti ve ayrıca taziye defterini imzaladı.
 
İnar Gitsba Taziye Mesajı:
 
“Sevgili İbrahim Kodjanovich,

16 Ocak günü, Kırgızistan Cumhuriyeti’nin Manas uluslararası Havaalanında Türk Havayolu ACT’e ait “Boeing – 747 – 400” tipi kargo uçağının düşmesi sonucunda yaşamını yitiren çok sayıda insan nedeniyle en derin üzüntülerimi belirtiyorum.   

Türkiye’de yaşayan Abhaz Diasporası ve kendi adıma en içten taziyelerimi lütfen kabul edin. Abhaz halkı ölüm haberleriyle en derin sarsıntı yaşamıştır. 37 kişinin yaşamını yitirmiş olduğu bu trajik olay karşısında hiçbir kimse kayıtsız olamaz. Bizler, yaşamını yitirenlerin aileleri ve yakınlarının acılarını paylaşıyoruz. Tanrı, onlara sabır ve metanet versin. Yaralananlara acil şifalar diliyoruz. Abhaz halkı, Kırgız halkı ile birlikte yas tutuyor.”
 
Kaynak:  www.abkhazinform.com
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.