RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 11 Ocak 2017, Çarşamba 12:57:04 tarihnde eklendi. 661 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya’dan Gürcistan’a Yanıt Var!

ABHAZYA CUMHURİYETİ SAVUNMA BAKANLIĞI “TSEBELDA’DA ASKERİ POLİGON İNŞAATI DÜŞÜNÜLMÜYOR!”
Abhazya’dan Gürcistan’a Yanıt Var!
11/01/2017. Suhum. 11 Ocak – Sputnik. Badrak Avidzba. Çeviri: Fatih Atan (A’tanba). Abhazya Cumhuriyeti Savunma Bakanlığı Basın Servisinden yapılan açıklamada, Gürcistan Uluslararası Sorunlar Organizasyonu Başkanı Tengiz Pkhaladze tarafından, Abhazya’nın Tsebelda bölgesinde Rus Askeri Güçleri tarafından Askeri Eğitim alanı inşa edildiği hakkındaki iddiaların yanlış olduğu belirtildi. (Gürcistan Devlet Başkanı Giorgi Margvelsahvili’de iddia da bulunmuştu – Abhazyam.com)
 
Abhazya Cumhuriyeti Savunma Bakanlığı Basın Servisi “Bizlerin iki askeri eğitim kampı bulunmaktadır. Bu bölgelerden, Abhazya Cumhuriyeti Silahlı kuvvetleri ve Rusya Federasyonu Silahlı Kuvvetleri 7. Askeri Üssü yararlanmaktadır. Bu poligonlar, Gulripsh ve Oçamçıra bölgelerinde bulunmaktadır. Yeni bir polygon inşaatı için hiçbir çalışma yapılmamaktadır” açıklamasında bulundu. 
 
Rusya Savunma Bakanlığı tarafından 10 Temmuz’da yapılan açıklamada da, Tengiz Pkhaladze tarafından yapılan açıklamaların gerçekle bir ilişkisinin bulunmadığı belirtildi. Rusya Ordusu güney Askeri Bölgesi Basın Servisi açıklamasında, belirtilen bölgede herhangi bir çalışma planlarının bulunmadığı belirtildi.  
 
Kaynak: http://sputnik-abkhazia.ru/
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.