RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 05 Ocak 2017, Perşembe 11:59:15 tarihnde eklendi. 608 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya – Rusya Sınırı İhlalleri

RUS FSB SINIR MUHAFIZLARI, 2016 YILINDA, RUSYA - ABHAZYA DEVLET SINIRINI İHLAL EDEN 2500 OLAYA MÜDAHALE ETTİ
Abhazya – Rusya Sınırı İhlalleri
05/01/2017. Suhum. 4 Ocak. Abhazya – İnform. Çeviri: Fatih Atan (A’tanba). Rusya Federasyonu - Abhazya Cumhuriyeti devlet sınırı bölgesinde, son yıllar içerisinde sınır ihlalleri iki kat arttı. Bunların nedeni – çoğunlukla merkez ve orta asya ülkelerinden iş aramak için gelen göçmenlerden oluşuyor.
 
Rus FSB Sınır Muhafızlığı tarafından verilen bilgiye göre, sadece 2016 yılı içerisinde 2500 sınır ihlali yaşandı ve bu 2015 yılına göre iki kat daha fazla bulunuyor. Sadece, Aralık ayının son on günü içerisinde 200 sınır ihlali olayının yaşandığı belirtiliyor.
 
Devlet Sınırı Bölgesi Sınırları: 
 
Rusya Federasyonu Krasnodar Bölgesi Rus FSB Sınır Muhafızlığı Görev Bölgesi; Çoğunlukla Sochi’nin tatil alanları olan, Mzimta ve Psou Nehirleri bölgesi ile M – 27 Sochi – Suhum Karayolunun kesiştiği bölgelerden oluşuyor. Bu bölge içerisinde, Aibga, Yermolovka, Chereşniya, Nishny Shilovka, Verhnevesoloya köyleri ile Adler Bölgesi köyleri alanı bulunuyor. Bunlara ek olarak, Aibga Geçidinin güney bölgesi, Esto – Sadok köyü, dağlık alandaki kış turizm tatil bölgeside bulunuyor.
 
Bu Alanların Özel Geçiş Gerektiğindeki Uygulamalar: 
 
Abhaz – Rus Sınırının beş kilometrelik alanlarında yaşayanların, yetkililerin bilgisi haricinde sınır ihlali gerçekleştirmeleri sonucunda 1.000 Ruble para cezası ödeme zorunlulukları bulunuyor.
 
Kaynak: www.abkhazinform.com
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.