RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 02 Ocak 2017, Pazartesi 11:26:32 tarihnde eklendi. 662 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Raul Hadjimba Yeni Yıl Mesajı

RAUL HADJİMBA, ABHAZYA HALKININ GÜCÜ, DİNLEMEK, ANLAMAK VE BİRBİRİNE SAYGI DUYMAKTIR!”
Raul Hadjimba Yeni Yıl Mesajı
02/01/2017. Suhum. 1 Ocak. Abhazya – İnform. Çeviri: Fatih Atan (A’tanba). Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanı Raul Hadjimba, Abhazya halkının yeni yılını kutlayan bir mesaj yayınladı. 
 
Raul Hadjimba, 2017 Yılı Kutlama Mesajı:

“Sevgili vatandaşlarım!

Bir kaç dakika sonra 2017 geliyor

Geçtiğimiz yıl, bizler için kolay geçmedi, ancak tüm halkımızın ortak çabalarıyla, herbirinizin desteği sayesinde olumlu bir biçimde sonuçlandı.

Bizler, yaşanan ekonomik ve mali güçlüklere rağmen, gelecek günlerde daha güçlü ve güvenli bir yaşam koşullarını yaratmayı başardık.

Bizler, tüm sosyal yükümlülüklerimizi yerine getirdik ve vatandaşlarımızın yakın desteği ile, bu çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

Herşeyden önce, başta Abhaz – Rus müttefikliği olmak üzere, Abhazya’nın bağımsızlığını tanıyan ülkelerle ilişkilerimizi geliştirmeyi sürdüreceğiz.

Zorlukların var olmasına rağmen, yaşamın birçok alanındaki reform çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Ve bizler, ülkemizin tüm vatandaşlarının yararına olacvak olan bu reform çalışmalarımızı sonuna kadar sürdürmek zorundayız.         

2016 yılı bizlere az olmayan hediyeler sundu. En parlak hediye – Abhazya Ulusal Futbol Takımının, “CONIFA” (КОНИФА) Dünya Futbol Şampiyonu olması. Bu hepimiz için gerçek bir bayram olmuştur.

Bizler böyle anlarda, ulus olarak bilinçli bir dayanışma içerisinde oluyoruz, devlet ve birbirimize, güçlü ve yenilmez bir bağlılık olarak hareket ediyoruz. 

Bu bizim gücümüzdür – Dinlemek, anlamak ve birbirine saygı duyma yeteneği. Uygar bir biçimde yapılan diyalog ve görüşme ile, ülke içindeki her türlü politik sorunun çözümü mümkündür. Ve bu yıl içerisinde bizler bu yeteneğimizi bir kez daha göstermiş olduk.

2017 yılının nasıl olacağı, sadece bizlere bağlıdır. Halkımız ve devletimiz, daha güçlü, refah ve neşeli bir yaşam içerisinde bulunsun.

Değerli vatandaşlarım, mutlu bayramlar, 2017 yılınızı kutluyorum!” 
 
Kaynak: www.abkhazinform.com
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.