RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 19 Aralık 2016, Pazartesi 10:56:20 tarihnde eklendi. 854 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya, Suriye Dayanışması

ABHAZYA VE SURİYE SERBEST GÜREŞ TAKIMLARI ARASINDA, İLK ULUSLARARASI KARŞILAŞMA GERÇEKLEŞTİ
Abhazya, Suriye Dayanışması
19/12/2016. Apsnypress. 17 Aralık. Dimitri Basariya. Çeviri: Fatih Atan (A’tanba). Suriye Arap Cumhuriyeti ve Abhazya Cumhuriyeti Serbest Güreş Takımları arasında ilk uluslararası karşılaşma Suhum’da gerçekleşti.
 
Abhazya Cumhuriyeti Devleti Spor ve Beden Eğitimi Komitesi ve “Olimp – Sport” Organizasyonu tarafından organize edilen spor müsabakası Suhum Sergey Bagapş Spor Salonunda gerçekleşti.
 
Müsabakaların başlangıcında, Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkan Yardımcısı Vitaliy Gabniya ve Suriye Arap Cumhuriyeti FILA Komisyon Başkan Yardımcısı Ahmad Djumaa, açılış konuşması yaptılar. 
 
Vitaliy Gabiya “Bizler, Suriye’deki gelişmeleri izliyoruz. Sizlerin mücadelenize saygı duyuyoruz. Bizlerde savaş yaşadık ve sizlerin acınızı anlıyoruz. İnsanların kaderinde, iki kutuplu dünya gerçekleşiyor ve bizler aynı tarafta bulunuyoruz. Abhazların içerisinden birçok kez dünya ve Avrupa şampiyonu olan sporcular yetişmiştir. Bizler, genç sporcularımızın düzeyini yükseltmek için birlikte çalışabiliriz” dedi. 
 
Ahmad Djumaa “Bizler, Abhazya’yı ikinci vatanımız olarak kabul ediyoruz. Burada yaşayan vatandaşlarımızla görüştük ve onlar kendilerinin kardeş ve dost olarak çok sıcak ilgi ile karşılandıklarını duyduk. Memnun olduk” dedi. 
 
Görüşmelerde, Abhazya ve Suriye Spor Federasyonları düzeyinde karşılıklı anlaşmaların yapılabilmesi konuları ele alındı. 
 
Kaynak: www.apsnypress.info 
 
www.abhazyam.com     

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.