RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 05 Aralık 2016, Pazartesi 12:30:02 tarihnde eklendi. 762 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Bjania’dan İlk Açıklama

ASLAN BJANİA “YANIMDA İLGİNÇ BELGELER VAR VE BUNLARI ABHAZYA BASINI İLE PAYLAŞACAĞIM”
Bjania’dan İlk Açıklama
05/12/2016. Suhum. 5 Aralık. Abkhazia24. Çeviri: Fatih Atan (A’tanba). Rus Güvenlik Güçleri tarafından daha önce sochi’de gözaltına alınan Abhazya Muhalefet Birliği Eşbaşkanı Aslan Bjania serbest bırakıldı ve Abhaz – Rus sınırından geçişine izin verildi. “İnterfax” Haber Ajansı, Abhazya Muhalefet Güçlerinden aldığı habere göre bildirdi.
 
Ajans, Bjania’nın Suhum’a doğru yola çıktığını haber verdi. Aslan Bjania, gözaltına alınmasını protesto eden Tamysh Köylüleri ile buluştu.
 
Bjania köylülerle yaptığı görüşme sırasında “Elimde, ilginç belgeler bulunuyor, bunları Abhazya Basın – Yayın Mensupları ile paylaşmak istiyorum ve gazeteciler olayla ilgili olarak bir yanlış anlamanın olup olmadığını da öğrenmiş olacaklardır” dedi.
 
“İnterfax” Haber Ajansı, Abhazya Muhalefet Birliği Temsilcilerinin, Rusya Federasyonu, Abhazya Cumhuriyeti Büğyükelçisi Semyon Grigoriev ile ülkede varolan sosyo – siyasal ortamın dahada gerginleşmemesi amacıyla yapmış oldukları görüşme sonrasında, özel olarak yapmış olduğu yardım nedeniyle teşekkür mesajı yayınladılar. 
 
Muhalefetin belirttiğine göre, Muhalefet Eşbaşkanının serbest bırakılması, Rus Büyükelçisinin muhalefet temsilcileri ile yapılan görüşme sonrasında mümkün oldu.        
 
Kaynak: http://abkhazia24.org/
 
www.abhazyam.com 

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.