RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 30 Kasım 2016, Çarşamba 19:01:47 tarihnde eklendi. 562 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Hadjimba’ya İstifa Çağrısı

ABHAZYA MUHALEFETİ, DEVLET BAŞKANI RAUL HADJİMBA, GÖREVİNİ BIRAKMAZ İSE 15 ARALIK’DA HALK MECLİSİ TOPLANMASI KARARI ALDI
Hadjimba’ya İstifa Çağrısı
30/11/2016. Suhum. 30 Kasım. Abhazya – İnform. Çeviri: Fatih Atan (A’tanba). Abhazya Cumhuriyeti “Amtsakhara” "Амцахара" Siyasi Partisi, bugün ülke içerisindek sosyal – politik durumu  görüşmek üzere, VII. Kongresini gerçekleştirdi. Kongreye, ülke muhalefeti içerisnde yer alan diğer siyasi parti ve sivil toplum kuruluş temsilcileri de katıldı. Kongre sonunda bir karar kabul edilmiştir. 
 
Kongre Delegeleri tarafından alınan karar: “Abhazya Cumhuriyeti Devleti Başkanlığı, Abhazya Devletinin tam olartak gelişimi ve ulusal uzlaşının sağlanması konusunda, aciz ve isteksiz olarak görülmektedir; Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanı Hadjimba Raul Djomkovich’i görevinin bitiminden önce istifa çağrısında bulunuyoruz; Abhazya Cumhuriyeti Parlamentosu – Halk Meclisi’nden – Yeni bir Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanlığı erken seçim kararı almasını talep ediyoruz.

Raul Hadjimba, eğer bizim bu çağrımızı duymayacak ve devlet başkanlığını erken bırakmayı gönüllü olarak kabul etmeyecek ise, bizler muhalefet blok güçleri ile birlikte, 15 Aralık 2016 Tarihinde, Suhum’da düzenlenecek olan Halk Meclisi’nde talebimizi ileteceğiz” 
 
Kaynak: http://www.abkhazinform.com
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.