RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 30 Kasım 2016, Çarşamba 18:19:56 tarihnde eklendi. 449 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Gal Sınırında Kontrol

RUS FSB SINIR MUHAFIZLARI, TARAFINDAN ABHAZYA - GÜRCİSTAN DEVLET SINIRINDA YAPILAN KONTROLDE ASKERİ MALZEMELER ELE GEÇİRİLDİ
Gal Sınırında Kontrol
30/11/2016. Suhum. 30 Kasım. Sputnik. Çeviri: Fath Atan (A’tanba). Abhazya Cumhuriyeti’nde görev yapan Rus FSB Sınır Muhafızlığı Basın Servisi tarafından yapılan açıklamada, 28 Kasım 2016 Tarihinde, Gal Bölgesi, sınır köyü Alakumhara’da boş ve metruk olarak bulunan evlerde yapılan arama sırasında askeri mühimmat ele geçirildiği belirtildi.
 
Açıklamada “Yapılan aramalarda, 5,45 ve 7,62 mm çapında 150 adet otomatik silah mermisi ve 2 adet otomatik tüfek kartuşu bulundu. Yasadışı yollardan ve controller dışında elde edilen bu tür malzemelerin toplumun güvenliği açısından tehlike teşkil etmektedir. Vatandaşlar, bu tür silahları ve malzemeleri gördüğünde, Abhazya Cumhuriyeti Güvenlik Birimlerine bildirmek durumunda olmalıdırlar” bilgisine yer verildi.
 
Abhazya Cumhuriyeti devlet sınırılarının kontrolü ve bölge güvenliğinin korunmasında, Rus FSB sınır Muhafızlığı, Abhazya CumhuriyetiDevleti Güvenlik Birimleri ile birlikte görev yapmaktadır. Sınır Muhafızları, sınır boyunda bulunan metruk binaları sürekli olarak kontrol etmekte ve bölgede yaşayan Abhaz vatandaşlarının can güvenliğini koruma görevini sürdürmektedir.           
 
Abhazya devlet sınırın korunması için görevleri çerçevesinde ve Abhazya Cumhuriyeti Devlet Güvenlik Servisi ile birlikte sınır kontrolü için Abhazya Cumhuriyeti nüfusunun güvenliğini sağlamak, düzenli silah ve mühimmat için sınır yerleşim konut hane terk baskınlar doğrulama faaliyetleri yürütülmektedir.
 
Kaynak: http://sputnik-abkhazia.ru/
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.