RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 01 Kasım 2016, Salı 19:07:46 tarihnde eklendi. 771 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Andorra, Abhazya İlişkileri

ABHAZYA CUMHURİYETİ SANAYİ VE TİCARET ODASI HEYETİ, ANDORRA CUMHURİYETİ BAŞŞEHRİ ANDORRA LA – VELLA’YA GİTTİ
Andorra, Abhazya İlişkileri
01/11/2016. Suhum. 1 Kasım. Apsnypress. Çeviri: Fatih Atan (Atanba). Abhazya Cumhuriyeti Ticaret ve Sanayi Odası Basın Servisi tarafından yayınlanan habere göre, Andorra Sanayi ve Ticaret Odası daveti üzerine, Abhazya Cumhuriyeti Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Gennady Gaguliya başkanlığındaki heyet, Andorra’nın Başşehri Andorra La – Vella’yı ziyaret etti.
 
Ziyaret sırasında iki ülkenin Sanayi ve Ticaret Odaları arasında işbirliği anlaşması imzalandı. Gennady Gaguliya imza töreninde yaptığı konuşmada “Andorralı iş dünyası ile işbirliği kurma amacımız, turizm alanında deneyimlerimizden karşılıklı olarak yararlanmaktır” dedi.
 
Toplantıya, Andorra’da bulunan basın mensupları, gazeteciler ile birlikte TV kurumları da özel ilgi gösterdi. Gennady Gagulia, basın ve Tv mensuplarının, Abhazya ile ilgili tüm sorularına yanıt verdi. Toplantıda, Abhazya Cumhuriyeti hakkında İngilizce tanıtım film sunumu yapıldı. Abhazya’nın ekonomik rejimi, turizm, iş dünyası ve diğer alanlarda yapılabilecek yatırım olanakları hakkında bilgi verildi.
 
Toplantıda, misafirler ve basın mensuplarına, geleneksel Abhaz sofrasından sunumlar yapıldı, sunumda Abhaz şarabı, Çaça (Abhaz votkası – Abhazyam.com), Abhaz Peyniri, Adcıka (Acılı Abhaz Sosu – Abhazyam.com), Bal, Adcuncuk (Cevizli Sucuk) verildi. Abhaz şarabı çok kaliteli bulundu. Andorra Ticaret ve Sanayi Odasına, Abhazya Cumhuriyeti’nin tanıtımının bulunduğu, disk, broşür, dergi ve kitaplar bırakıldı. 
 
Andorra Ticaret ve Sanayi Odası Turizm Sektörü Temsilcisi Patrick Toussaint yaptığı konuşmada “Sizlerin, bizim devlet dilimiz olan Katalanca hakkında bilgilendirme çalışması yapmanızdan dolayı çok şaşırdım, Abhazya hakkında bilgilendirme çalışması yapmak önemlidir” dedi. 
 
Andorra Ticaret ve Sanayi Odası yetkilileri, en kısa zaman içerisinde Abhazya Cumhuriyeti2ni ziyaret edecekleri sözünü verdiler. 
 
Kaynak: www.apsnypress.info 
 
www.abhazyam.com          

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.