RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 30 Ekim 2016, Pazar 09:43:58 tarihnde eklendi. 970 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Suriye’deki Abhazlar Savaşıyor

ABHAZYA CUMHURİYETİ DEVLET BAŞKANI RAUL HADJİMBA, SURİYE ARAP CUMHURİYETİ ORDUSU GENERALİ WALİD MARŞAN İLE GÖRÜŞTÜ
Suriye’deki Abhazlar Savaşıyor
30/10/2016. Suhum. 28 Ekim. Apsnypress. Çeviri: Fatih Atan (Atanba). Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanlığı Resmi İnternet sitesinde yayınlanan habere göre, Devlet Başkanı Raul Hadjimba Suriye Halk Cumhuriyeti Ordusu’nda görevli General Walid Marşan (Abhaz Kökenli) ile görüştü.
 
General Walid Marşan, Devlet Başkanı Raul Hadjimba’ya Suriye’deki genel durum hakkında bilgi verdi. Walid Marşan, Suriye topraklarının önemli bölümünün IŞİD terör Örgütünden kurtarıldığını belirterek, sözlerine, Rusya’nın Suriye Ordusuna çok büyük destek ve katkıda bulunduğunu ekledi.
 
Walid Marşan “Bizler Altı yıldır mücadele veriyoruz. Bu süre içerisinde çok kayıplar verdik. Ancak bizler, Suriye’nin özgürlüğünü kazanacağına ve bu savaştan zaferle çıkacağına eminiz” dedi.
 
Raul Hadjimba, konuşmasında, Abhaz halkının Suriye’deki durum hakkında oldukça endişeli olduğunu belirtti. Suriye halkının bu zor durumdan kurtulacağından emin olduğunu söyleyerek “Halkın iradesinin gücü ve onun yenilmez ruhu bu başarıyı sağlayacaktır. Bizler Suriye’nin normal yaşam koşullarına dönmesini istiyoruz” vurgulamasında bulundu. 
 
Kaynak: www.apsnypress.info 
 
www.abhazyam.com       

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.