RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 26 Ekim 2016, Çarşamba 19:17:15 tarihnde eklendi. 630 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya’nın Önemli Sorunu

ABHAZYA İÇİŞLERİ BAKANI ASLAN KOBAKHİA “ABHAZYA’DAKİ TRAFİK KAZALARINDA, GUMİSTA CEPHESİNDEKİ KAYBIMIZDAN DAHA ÇOK CAN KAYBI YAŞANDI!”
Abhazya’nın Önemli Sorunu
26/10/2016. Suhum. 26 Ekim. Sputnik. Badri Esiava. Abhazya Cumhuriyeti İçişleri Bakanı Aslan Kobakhia ve Abhazya Cumhuriyeti Trafik Müdürü (ГАИ) Naur Smır, cumhuriyet içerisinde yoğun olarak yaşanan trafik kazlaları sorunu hakkında bilgilendirme toplantısı düzenlediler.
 
26 Ekim Çarşamba günü düzenlenen basın toplantısında, Abhazya’da yaşanan trafik kazlarında yaşanan can kayıplarının, Kurtuluş Savaşı sırasnda Gumista cephasında yaşanan kayıpladan daha fazla olduğu belirtildi. 
 
Kobakhia “Abhazya yollarındaki durum çok ciddi bir sorun oluşturuyor. Aradan geçen 23 yıl içerisinde, yaşanan trafik kazalarında yaşanan kayıpların sayısı, Gumista Cephesi’nde yaşanan kayıplarımızdan daha fazla durumda bulunuyor” dedi. 
 
Bakanın belirttiğine göre, istatistiklere göre, 1994 yılından Ekim 2016 yılına kadar geçen süre içerisinde, 3313 trafik kazası yaşandı, bu kazalarda 1336 kişi yaşamını yitirdi ve 5221 kişi yaralandı. 
 
İçişleri Bakanının verdiği bilgilere göre, yaşanan trafik kazalarının çoğunluğu, uyuşturucu ve alkol kulanan kişilerden kaynaklanmakta. 2015 yılında kazalarda 66 kişi yaşamını yitirdi. 2016 yılında ise Ekim ayına kadar 65 kişi yaşamını yitirmiş durumda bulunuyor.    
 
Kaynak: http://sputnik-abkhazia.ru/
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.