RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 17 Eylül 2016, Cumartesi 10:35:18 tarihnde eklendi. 719 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İrfan Argun’un Ardından

KAFKAS – ABHAZYA DAYANIŞMA KOMİTESİ, ESKİ KADK BAŞKANI İRFAN ARGUN’UN VEFATI SONRASI TEŞEKKÜR MESAJI YAYINLADI
İrfan Argun’un Ardından
17/09/2016. İstanbul. 10 Eylül. KADK. Kafkas – Abhazya Dayanışma Komitesi (KADK), eski başkan İrfan Argun’un vefatı sonrasında, cenaze törenine katılan ve taziye mesajı, çelenk gönderen, siyasi parti, kişi ve kuruluşlara teşekkür mesajı yayınladı. 
 
Aşağıda KADK Mesajı bulunmaktadır.
 
***** 
 
KAFKAS-ABHAZYA DAYANIŞMA KOMİTESİ 

Tarih : 10 Eylül 2016 
Sayı : 2016-031 
Konu : İrfan Argun’un Ardından 
 
İRFAN ARGUN’UN ARDINDAN 

Çok Değerli Ayhabımız, Komitemizin Onursal Başkanı İrfan Argun, 28 Ağustos 2016 tarihinde doğduğu yer olan Düzce’de törenle defnedildi. 

Aklından, yüreğinden geçeni dilinden sakınmamış; kavgasını açıktan ve mertçe yapmış, hayatı boyunca ilkelerinden sapmamış İrfan Argun, çok güçlü bir biçimde aidiyet hissettiği halkı tarafından vefayla uğurlandı. 

Üzüntü ve sevinçte birlikte olma, dayanışma duygusuyla bu gibi ritüellere önem veren halkımızın defin için çok büyük katılım sağlayarak bir araya gelmesi aynı zamanda onun seven kitlesinin büyüklüğünün, ona duyulan saygının göstergesiydi. 

Başta Abhazya Devlet Başkanına, Abhaz Devleti adına Abhazya’dan gelerek törene katılan heyete, başsağlığı mesajı gönderen, yayınlayan Abhazya Cumhuriyeti’nin Moskova Büyükelçisi, Oçamçıra Valisi, Dünya Abhaz-Abazin Kongresi, Alan Kültür ve Yardım Vakfı, Uluslararası Apsnı Vakfı, Çerkes Dernekleri Federasyonu, Abhaz Dernekleri Federasyonu, www.abhazyam.com , Abhaz Haber ve Abhazya Postası haber siteleri, Düzce Abhaz Kütür Derneğine, Başsağlığı dileğinde bulunan çeşitli partilere mensup milletvekilleri, parti temsilcileri ve bürokratlarına, defin töreni organizasyonunu gerçekleştiren Düzce Abhaz Kültür Derneğine destek veren Düzceli soydaşlarımıza, İstanbul, Eskişehir, Bursa, İnegöl, Kocaeli, Sakarya, Hendek, Bolu ve Düzce, Abhaz, Adige ve Cerkes Dernekleri, Ulusal ve Yerel basın, kurumları adına ve bireysel olarak törene katılanlara, Düzce Abhaz Kültür Derneği’nde naaşı başında onun hasletlerini dile getiren, şahısları adına övgü dolu mesajlar yayınlayan çok sayıda değerli arkadaşına, dost ve soydaşımıza, Komitemizin derin acısını paylaşmalarının ve müteveffaya gösterdikleri kadirşinaslığın saygıdeğer olduğunu belirtmek isteriz. 

Saygılarımızla. 
 
Kafkas-Abhazya Dayanışma Komitesi Adına 
Başkan Erdeşan Kobaş BGANBA 
İstanbul – TÜRKİYE
 
Kaynak: info@abhazya.org
 
www.abhazyam.com  

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.