RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 16 Eylül 2016, Cuma 11:49:18 tarihnde eklendi. 660 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Vladimir Jirinovski’ye Yanıt

ABHAZYA CUMHURİYETİ DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI “VLADİMİR JİRİNOVSKİ ABHAZYA CUMHURİYETİNE KARŞI KABUL EDİLEMEZ TANIMLAMALAR YAPMIŞTIR!”
Vladimir Jirinovski’ye Yanıt
16/09/2016. Suhum. 14 Eylül. Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı. Çeviri: Fatih Atan (Atanba). Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı, Rusya Liberal Demokrat Parti Başkanı Vladimir Jirinovski’nin 14 Eylül Çarşamba günü düzenlemiş olduğu basın toplantısında gürcü gazeteciler ile yapmış olduğu konuşmayı protesto etti.
 
Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı açıklamasında Abhaz – Rus ilişkilerinin siyasi spekülasyon konusu yapılamayacağını belirtti.
 
Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı Açıklaması: 
 
“Liberal Demokrat Parti Başkanı Sn. V. V. Jirinovski, 14 Eylül’de TASS Haber Ajansı Merkezi’nde düzenlemiş olduğu basın toplantısında, Gürcü gazetecilerin Abhaz – Rus ilişkileri ile ilgili sorularına karşılık olarak vermiş olduğu yanıtta, Abhazya Cumhuriyeti hakkında kullanmış olduğu tanımlamalar kabul edilemez.

Devlet Duması milletvekili, Liberal Demokrat Partisi Liderinin bu tür tanımlamaları ne yazık ki ilk olmuyor. Bizler, Vladimir Jirinovski’yeRusya Federasyonu’nun Abhazya Cumhuriyeti’nin bağımsızlığını 26 Ağustos 2008’de tanıdığını ve onunla diplomatik ilişkiler kurduğunu anımsatmak isteriz. Abhazya ve Rusya arasındaki müttefiklik ilişkileri, öncelikli olarak iki ülke arasında karşılıklı çıkar ilişkilerine bağlı olarak güvenlik alanlarında, sağlam hukuki temeller üzerinde inşa edilmekte ve başarılı bir biçimde gelişmektedir.

Bizler, Abhazya – Rusya devletlerarası ilişkilerinin, siyasi spekülasyonlara konu edilemeyeceğinden eminiz ve Abhazya Cumhuriyeti’ni adres göstererek yapılan bu tür düşmanca saldırılar, ülkelerimiz arasında var olan dostluk ilişkilerini etkilemeyecektir.”          
 
Kaynak: http://www.mfaapsny.org/news/index.php?ID=4557
 
www.abhazyam.com 

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.