RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 13 Eylül 2016, Salı 13:32:00 tarihnde eklendi. 476 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

ABD – Gürcistan Dayanışması

ABD KONGRESİ, GÜRCİSTAN’IN TOPRAK BÜTÜNLÜĞÜ VE EGEMENLİK HAKLARINA DESTEK VEREN BİR KARARI KABUL ETTİ.
 ABD – Gürcistan Dayanışması
13/09/2016. Tiflis. 9 Eylül 2016 – REGNUM. Çeviri: Fatih Atan (Atanba). ABD Kongresi Temsilciler Meclisi, 8 Eylül Perşembe günü, Gürcistan’ın toprak bütünlüğü ve egemenlik haklarına destek verne özel bir kararı kabul etti. (Bilindiği üzere, Abhazya ve Güney Osetya’nın bağımsızlıkları ABD tarafından kabul edilmiyor – Abhazyam.com). Gürcistan Başbakanı Georgi Kvirikashvili yaptığı açıklamada, ABD Kongresi’nin almış olduğu bu kararın, iki ülke arasındaki ikili ilişkilerin daha da derinleştirileceğine katkıda bulunacağını belirtti.
 
Gürcistan Başbakanı, kongre üyeleri Edward Po ve Gerald E. “Gerry” Conolly’e, kararın kabul edilmesi için vermiş oldukları desteğe, özel olarak teşekkür etti. Başbakan göre, onlar bu kararın alınması için çalışmaları başlatan ve sürdürenlerdi.
 
Kivirikashvili “ABD Temsilciler Meclisi, dün Gürcistan’ın toprak bütünlüğüne destek veren özel bir kanunu kabul etmiştir. Kongrede yapılan açıklamalarda, bizim ülkemizin – bölgede demokrasinin gelişmesi için bir örnek ve ABD’nin güçlü bir ortağı olduğunu gösterildi ve ABD ile olan bağlarımızın güçlendirilmesinde hayati bir önem taşıdığı vurgulandı” dedi.      
 
Kaynak: https://regnum.ru/news/polit/2177575.html
 
www.abhazyam.com 

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.