RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 27 Ağustos 2016, Cumartesi 12:50:17 tarihnde eklendi. 2053 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İrfan Argun Vefat Etti

ABHAZ ULUSU VE DİASPORASI’NIN DEĞERLİ İNSANI İRFAN ARGUN VEFAT ETTİ, BAŞIMIZ SAĞOLSUN
İrfan Argun Vefat Etti
27/08/2016. İzmit. Abhazyam.com Kafkas – Abhazya Dayanışma Komitesi (KADK) eski başkanı, değerli insan, İrfan Argun, bu sabah 09:00 sıralarında yaşamını yitirdi. Abhaz Ulusu ve Diasporasının başı sağ olsun.
 
İrfan Argun, Kafkas – Abhazya Dayanışma Komitesi’nin (KADK) kuruluşunda, Abhazya – Gürcistan Savaşı sırasında, sonrasında, Abhazya Cumhuriyeti’nin bağımsızlığını elde etmesinde unutulmaz, değerli katkıları bulunmuştur.  
 
Abhaz Diasporası’nın Abhazya ile ilgili olaylarda duyarlı kalması amacıyla elinden gelen her türlü katkıyı sunan, Abhazyam.com internet sitesine de destek veren İrfan Argun ile uzun yıllar birlikte çalışmaktan dolayı mutlu olduğumu ve kendisine karşı derin bir saygı içerisinde olduğumu bir kez daha belirtirim. 
 
Abhazyam.com olarak, İrfan Argun’un vefatı nedeniyle, çocuklarına ve akrabalarına, Abhaz ulusu ve Diasporası’na bir kez daha baş sağlığı diler, acılarının bizlerinde acısı olduğunu belirtirim. 
 
İrfan Argun’un naaşı, 28 Ağustos Pazar günü Düzce Şehir Merkezi Cedidiye Camii’nde kılınacak olan öğlen namazı (Düzeltme - Cenaze namazı, Abhazya Cumhuriyeti'inden gelecek olan resmi heyet nedeni ile İkindi namazı sonrasında kılınacak) sonrasındaDüzce Şehir Mezarlığı’nda defnedilecek. 
 
Abhaz Ulusu ve Diasporasının başı sağ olsun! 
 
Abhazyam.com Genel Yayın Sorumlusu
 
Fatih Atan (Atanba) 

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.