RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 09 Ağustos 2016, Salı 16:24:35 tarihnde eklendi. 565 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Putin’den İlk Açıklama

VLADİMİR PUTİN “TÜRKİYE CUMHURBAŞKANI’NIN ZİYARETİ – DİYALOĞU SÜRDÜRMEYİ ARZU ETMESİNİN BİR KANITI!”
   Putin’den İlk Açıklama
09/0872016. St. Petersburg. 9 Ağustos. Vesti.ru. MSİ 14:45. Çeviri: Fatih Atan (Atanba). Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı R. Tayyip Erdoğan arasındaki görüşme St. Petersburg’da başladı. V. Putin, görüşme öncesinde yaptığı konuşmada, Tayyip Erdoğan’ın ziyaretinin, iki ülke halklarının çıkarlarına uygun diyalog kurma arzusunu sürdürdüğünün bir kanıtı olduğunu söyledi.
 
Rusya Devlet Başkanı, iki ülke arasındaki ilişkilerin düzeyinin önceki yıllarda, görülmemiş bir biçimde yüksek düzeyde olduğunu belirtti. Putin “Ancak, geçtiğimiz yılın Kasım ayı içerisinde yaşanan trajik olayda, askerimizin ölümü sonrasında, en düşük düzeye kadar inmişti” vurgulamasında bulundu.  
 
Russia 24 TV Kanalına göre, V. Putin “Türkye’de yaşanan zor siyasal ortama rağmen, sizin bugünkü ziyaretiniz, diyaloğun sürüdürülmesini istediğimizin bir kanıtıdır” göndermesinde bulundu.  
 
V. Putin, Türkiye’de yaşanan durum hakkında yaptığı konuşmada, Rusya’nın anayasaya karşı yapılan her türlü eylemin karşısında olduklarını söyledi. Rusya Devlet Başkanı, Erdoğan’ın liderliğinde “Türk halkının anayasal ve kanunlar ışığında bu sorunları çözerek yasal ortamı restore edecektir” diyerek umudunu dile getirdi. 
 
Kaynak: http://www.vesti.ru/doc.html?id=2785769
 
www.abhazyam.com 

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.