RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 09 Ağustos 2016, Salı 15:35:47 tarihnde eklendi. 500 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Genç Diplomatlar, Moskova’da Buluştu

ABHAZYA, GÜNEY OSETYA VE BDT ÜLKELERİ GENÇ DİPLOMATLARI ÜÇÜNCÜ FORUMU MOSKOVA’DA GERÇEKLEŞTİ
Genç Diplomatlar, Moskova’da Buluştu
09/08/2016. Suhum. 9 Ağustos. Apsnypress. Çeviri: Fatih Atan (Atanba). Bağımsız Devletler Topluluğu (BDT), Abhazya ve Güney Osetya Genç diplomatlar Forumunun 3.sü Moskova’da düzenlenen “Çağdaş Uluslararası İlişkiler ve Küresel Değişiklikler” toplantısı ile sona erdi. 
 
Forumda, BDT ülkeleri, Abhazya ve Güney Osetya’da bulunan genç diplomatlar ve profesyonellerin küresel ve bölgesel siyasal gündem konusunda ve var olan sorunların çözümü hakkında görüş alışverişinde bulunma fırsatını elde ediyorlar.
 
Abhazya Cumhuriyeti adına, foruma, Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı Genç Diplomatlar Birliği Başkanı Astanda Pataraya ve Başkan Yardımcısı İnar Ladariya katıldılar.
 
Forumda, genç diplomatların aralarındaki iletişim olanaklarının hızlandırılması ve aktarılması amacıyla online bilgi kaynağı sisteminin kurulması konusunda görüş birliğine vardılar.
 
Forumu organize eden Rusya Federasyonu Dışişleri Bakanlığı Genç Diplomatlar Analiz Kulübü “İşaret”  «Знак» Başkanı A. M. Gorchakov, birliğin devlet kurumları tarafından desteklenmesi gerektiği konusunu vurguladı.    
 
Kaynak: www.apsnypress.info 
 
www.abhazyam.com 

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.