RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 12 Temmuz 2016, Salı 20:14:03 tarihnde eklendi. 573 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya, Sırbistan İlişkileri

SIRBİSTAN CUMHURİYETİ TEMSİLCİLERİ, ABHAZYA CUMHURİYETİNİ ZİYARET EDİYOR
 Abhazya, Sırbistan İlişkileri
12/07/2016. Suhum. 12 Temmuz. Abhazya – İnform. Çeviri: Fatih Atan (Atanba). Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Vyacheslav Chirikba, Abhazya Cumhuriyeti^nide dostluk ziyaretinde bulunan Sırbistan Cumhuriyeti Uluslararası “ Zafer Mirasçıları” Birliği Koordinatörü Dushko Vukatich ve Birlik Genel Sekreteri Milenko Markovich ile bir araya geldi.
 
Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı Basın Servisi tarafından verilen bilgiye göre, toplantıda taraflar, Abhazya Cumhuriyeti ve Sırbistan Cumhuriyeti arasındaki ilişkilerin geleceğini görüştüler. Sırp Cumhuriyeti temsilcileri, iki ülke arasında, eğitim, ekonomi, bilim, turizm ve spor alanlarında ikili proje alanları konusuna ilgi gösterdiler.
 
Vyacheskav Chirikba, konuklara, ülkedeki ekonomik ve siyasi durum hakkında bilgi verdi. Taraflar arasında, oluşabilecek olan işbirliği potansiyelinin çok büyük olduğunu belirtti.
 
Toplantıda, taraflar, Abhazya Cumhutiuryi ve Sırbistan Cumhuriyeti arasında daha yakın ve temasların kurulması konusunda görüş birliğinevardılar.
 
Kaynak: http://www.abkhazinform.com
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.