RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 10 Temmuz 2016, Pazar 00:32:49 tarihnde eklendi. 505 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Muhalefetten Boykot Çağrısı

ABHAZYA MUHALEFETİ, REFERANDUMA KATILMAMA VE ÇIKACAK OLAN REFERANDUM SONUCUNU RED KARARI ALDI
Muhalefetten Boykot Çağrısı
10/07/2016. Suhum. 9 Temmuz. Abhazya – İnform. Abhazya Muhalefet Gurubu, Abhazya Seçmenlerine, 10 Temmuz’da düzenlenecek olan referanduma katılmama çağrısında bulundu ve eğer referendum düzenlenirse oluşacak olan referendum sonuçlarını tanımayadaklarını velirten bir bildiri yayımladı.
 
Muhalefet Birliği, bildirisinde, referendum sürecinde, muhalefet güçlerine Devlet Radyo – Televizyon Kurumlarında, görüşlerini açıklama fırsatının verilmediği, muhalefet güçleri tarafından düzenlenen mitinglerin karşısında devlet güvenlik güçlerinin engel çıkarttığını, devlet başkanının referendum sürecinde, devletin olanaklarını kendi görüşleri doğrultusunda kullandığı, Abhaz Diasporasının yaşadığı Rusya Federasyonu’nda bulunan seçmen listesinin net olarak belirlenemediği, Merkez Seçim Kurulu’nun kısa sürede seçmen listesinin yenilenemeyeceği doğrultusundaki açıklamalarına rağmen, seçmen listeleme belirleme sürecinin kısa olduğu ve halkoylamasının ertelenmesi isteğinin reddedilmesi gerekçeleri gösterildi. 
 
Abhazya Muhalefet Bloğu, daha önce Devlet Başkanlığı Seçimlerinin öne alınması amacı ile referendum yapılması istemleri sırasında destek veren herkese teşekkür etti, ancak yaşanan olumsuzluklar ve halkoylamasının sonuçlarının varolan koşullara bağlı olarak şaibeli bir biçimde sonuçlanacağını belirterek, Abhazya seçmenin 10 Temmuz’da düzenlenecek olan referanduma katılmama çağrısısında bulundu ve eğer düzenlenecek olursa çıkacak olan referendum sonuçunu tanımayacaklarını açıkladı.
 
Kaynak: http://www.abkhazinform.com
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.